Sınırları Açılan Seyahat Edilebilen Yurt Dışı Destinasyonlar

01 Temmuz 2021

Aşı çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiği bu günlerde yurt dışındaki birçok destinasyondan güzel haberler gelmeye başladı. Seyahat yasağını kaldırıp, misafirlerini yeniden ağırlamaya hazır olan ülkelerin sınırlarını açmasıyla birlikte yurt dışı seçeneklerimiz de arttı. Sonunda özlemle beklediğimiz, özgürce seyahat edebileceğimiz o günlere adım adım yaklaşıyoruz. Uzun ve stresli bir pandemi sürecinden sonra yepyeni yerler keşfetmek her zamankinden çok daha güzel olacak.

Seyahat yasakları kalkan, sınırlarını açan ülkeleri; Türkiye’den bu ülkelere seyahat ederken girişte aranan şartları, seyahat prosedürlerini; uçuş bilgilerini ve bu ülkelerin gezilmeye, görülmeye değer destinasyonlarını sizler için hazırladık. 

Orta Çağ’dan kalma masal tadındaki kasabalarıyla Almanya; muhteşem şehirleri, güçlü kültürü ve rengarenk yaşamıyla İspanya; birbirinden güzel tarihi yapıları, doğal güzellikleri ve büyüleyici ikonik anıtlarıyla göz dolduran Fransa;  büyüleyici doğası ile Batı Avrupa’nın refah seviyesi en yüksek ve en güzel ülkelerinden olan İsviçre;  etkileyici mimarisi ile Fransız Rivierası’nı andıran Montenegro; 7 bin yıllık mimari yapısıyla göz kamaştıran Malta; binbir gece masallarını anımsatan atmosferi ve mistik şehirleri ile Fas; UNESCO Listesi’nde yer alan doğal koruma alanları ile el değmemiş doğanın, mutlak huzurun ve doğal güzelliğin ülkesi Seyşeller;  turkuaz renkli denizi ve muhteşem gün batımları ile ünlü Zanzibar ve Hint Okyanusu’nun turkuaz sularıyla çevrili adalar ülkesi Maldivler keşfedilmeyi bekliyor!

ALMANYA

Orta Çağ’dan kalma masal tadındaki kasabaları, tarihi meydanları, dağların zirvelerine kurulmuş görkemli şatoları, yemyeşil coğrafyası ve nehirleri ile Almanya, görülmeye değer enfes bir coğrafyaya sahip. “Sanatçılar ve şairler ülkesi” Almanya’nın barok ve gotik mimari ile bezenmiş Orta Çağ’ı andıran sokaklarında, ünlü Alman besteci Beethoven’in mükemmel ezgileri eşliğinde dolaşmaya ne dersiniz?

25 Haziran 2021 tarihinden itibaren, 2 doz Covid-19 Aşı (Biontech) süreci en az 14 gün önce tamamlanmış, geçerli Schengen vizesi olan Türk vatandaşları ülkeye girişten azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR test sonucu ibraz ederek, herhangi bir sınırlama olmadan Almanya’ya seyahat edebiliyor. Almanya’ya girişlerde eireiseanmeldung.de sitesindeki Dijital Giriş Kayıt Formu‘nun doldurulması gerekiyor. Türkiye’den Almanya’ya seyahat ederken girişte aranan şartlar ve gerekli belgelere  buradan ulaşabilirsiniz.

Türk Hava Yolları’nın Almanya’daki Uçuş Noktaları; Berlin (Haftanın her günü), Bremen (Salı ve Çarşamba günleri hariç haftanın her günü), Düsseldorf (Haftanın her günü), Frankfurt (Haftanın her günü), Hamburg (Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri), Köln (Haftanın her günü), Münih (Çarşamba ve Cuma günleri hariç haftanın her günü), Nuremberg (Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri), Stutgart (Salı, Perşembe hariç haftanın her günü).

Köklü tarihi ile göz kamaştıran Almanya’da unutulmaz bir tatil yaşamanız için “Almanya’ya nasıl gidilir? Almanya’ya giriş kuralları nelerdir? Nereler gezilmeli, görülmeli? Almanya’nın görülmeye değer şehirleri, Almanya’nın göz kamaştıran kasabaları ”nı yazdığımız Almanya Seyahat Rehberi’ne buradan ulaşabilirsiniz.

FRANSA

Birbirinden güzel tarihi yapıları, doğal güzellikleri ve büyüleyici ikonik anıtlarıyla göz dolduran Fransa, kendine özgü kültürü ve doğal zenginliklerin bir araya geldiği eşsiz manzaralara sahip şehir ve kasabalarla dolu! UNESCO tarafından kültür mirası olarak tescillenmiş zenginlikleri açısından Avrupa’nın üçüncü ülkesi olan Fransa; Eyfel Kulesi, Versay Sarayı, Notre Dame Katedrali, Bordeaux Şarap Bağları ve Napolyon’u ile ziyaretçilerine unutulmayacak bir tatil vadediyor. “Damak tadı” ve sanattan beslenen keyifli yaşam tarzı, dünya modasına yön veren tasarımcı ve markaları, engin siyasi ve kültürel birikimi ile Fransa’da gezilecek çok yer, keşfedecek çok şey var!

18 Haziran 2021 itibariyle 2 doz Covid-19 Aşı (Biontech) süreci en az 14 gün önce tamamlanmış, geçerli Schengen vizesi olan Türk Vatandaşları uçuştan 72 saatten önce yapılmış negatif PCR testi veya uçuştan 48 saatten önce yapılmış negatif antijenik test sonucu ibraz ederek FRANSA’ya giriş yapabiliyor. Fransa turistik ve ticari vize işlemlerine başlamış olup klasik evraklar haricinde ek olarak 2 doz aşı olunduğuna dair aşı kartı da istemektedir.⁠ Türkiye’den Fransa’ya Seyahat Ederken Girişte Aranan Şartlar ve Fransa seyahat prosedürlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Türk Hava Yolları’nın Fransa’daki Uçuş Noktaları; Paris Charles De Gaulle (Haftanın her günü), Marsilya (Pazartesi ve Cumartesi günleri), Lyon (Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri), Nice (Pazartesi ve Cumartesi günleri), Toulouse (Pazartesi ve Cumartesi günleri)

“Fransa’ya nasıl gidilir? Fransa’ya giriş kuralları nelerdir? Nereler gezilmeli, görülmeli? Fransa’nın görülmeye değer şehirleri, Fransa’nın en güzel kasabaları, Fransız Rivierası’nın en güzelleri, Fransa’nın az bilinen rotaları” hepsi sizler için hazırladığımız Fransa Seyahat Rehberinde… Fransa Seyahat Rehberine buradan ulaşabilirsiniz.

İSPANYA

Muhteşem şehirleri, güçlü kültürü ve rengarenk yaşamı ile İspanya, kültür ve eğlenceyi bir arada yaşamak isteyen misafirleri için rüya gibi bir tatil vadediyor. İber Yarımadası’ndaki eşsiz konumu ve birbirinden ilginç yapılarıyla göz kamaştıran ülkede; Madrid’den Barselona’ya, Valencia’dan Sevilla’ya, Malaga’dan Toledo’ya, Cordoba’dan Granada ve İbiza’ya uzanan unutulmaz bir İspanya seyahatine çıkmanız için çok sebebiniz var!

7 Haziran’dan itibaren 2 doz Covid-19 Aşı süreci en az 14 gün önce tamamlanmış, geçerli Schengen vizesi olan Türk vatandaşları herhangi bir sınırlama olmadan İspanya’ya seyahat edebiliyor. Ülkede kabul edilen aşılar; Pfizer-Biontech, Moderna, Astra – Zeneca, Jansen/Johnson&Johnson, Sinovac ve Sinopharm. Türkiye’den İspanya’ya Seyahat Ederken Girişte Aranan Şartlar ve İspanya seyahat prosedürlerine prosedürlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Türk Hava Yolları ve Pegasus Hava Yolları’nın İspanya’daki Uçuş Noktaları; Madrid (Salı ve Perşembe günleri haftada 5 gün), Barselona (Salı ve Perşembe günleri hariç haftada 5 gün), Valencia (Çarşamba ve Pazar günleri hariç her gün), Malaga (Çarşamba ve Pazar günleri hariç her gün) ve Bilbao (Kasım 2021’den itibaren Pazartesi, Çarşamba ve Pazar günleri).

“İspanya’ya nasıl gidilir? İspanya giriş kuralları nelerdir? Nereler gezilmeli, görülmeli?” hepsi sizler için hazırladığımız İspanya Seyahat Rehberi’nde… İspanya seyahat rehberine buradan ulaşabilirsiniz.

İSVİÇRE

Büyüleyici doğası ile Batı Avrupa’nın refah seviyesi en yüksek ve en güzel ülkelerinden olan İsviçre; birbirinden güzel doğa harikalarına ev sahipliği yapan muhteşem coğrafyası ile göz kamaştırıyor. Kendine has kültürü ve Alpler’in eteklerinde yer alan, doğası ve kültürüyle Avrupa’nın turizm merkezlerinden biri haline gelen, dağ tatillerinin vazgeçilmez adreslerinden biri olan İsviçre’de gezip görecek çok yer, keşfedecek çok şey var.

27 Haziran 2021 tarihinden itibaren, 2 doz Covid-19 aşı süreci (Pfizer/BionTech veya Sinovac) en az 14 gün önce tamamlanmış, geçerli Schengen vizesi olan Türk Vatandaşları herhangi bir sınırlama olmadan İsviçre’ye seyahat edebiliyor. 2 doz Covid-19 aşı süreci henüz tamamlanmayan kişilerden ilk biniş noktasından hareketten en fazla 72 saat önce yapılmış bir COVID-19 PCR veya RT-PCR negatif testi sunmaları isteniyor. Son 6 ay içinde COVID-19 test sonucu pozitif olan yolculardan hastalığı geçirdiklerine dair belge talep ediliyor.⁠ Türkiye’den İsviçre’ye Seyahat Ederken Girişte Aranan Şartlar ve İsviçre seyahat prosedürlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Türk Hava Yolları’nın İsviçre’deki Uçuş Noktaları; Cenevre (Çarşamba günü hariç haftanın her günü), Basel (Haftanın her günü)  ve Zürih (Haftanın her günü).

MONTENEGRO (KARADAĞ)

İçinizi ısıtan güneşi, birbirinden güzel koyları ve etkileyici mimarisi ile Fransız Rivierası’nı andıran Montenegro, Adriyatik Kıyıları’nın da gözdesi! 1 saat 45 dakika süren kısa uçuşlarla, Türk vatandaşlarının vizesiz gidebildiği ülkeler arasında yer alan Montenegro, Adriyatik Denizi boyunca uzanan dağları ve kıyı şeridi ile göz kamaştırıyor. Deniz tutkunlarını bekleyen altın kumlu birbirinden güzel plajları; damak zevkine düşkünleri mutlu edecek İtalyan, Yunan, Türk ve Balkanlar etkisindeki zengin mutfağı; tam bir doğa ve spor aşığıyım diyenleri heyecanlandıracak doğal parkları ve aktiviteleri; “burada yaşamak nasıl olurdu” dedirtecek küçük ve sevimli sahil kasabaları; tarih ve kültür sevdalılarına yeni pencereler açacak tarihi ve mimarisi ile Montenegro’yu sevmek için sebebimiz çok.

14. Yüzyılda Ribnitsa adıyla bir Orta Çağ kenti olarak kurulan Podgorica; Orta Çağ’dan günümüze en iyi şekilde korunan tarihi güzellikleri, sahilleri ve gece hayatıyla Budva; Adriyatik kıyısında, fiyordu andıran coğrafik yapısı ile büyüleyen Kotor; Adriyatik Denizi’nin en göz alıcı ve popüler durağı Sveti Stefan; Kotor Körfezi’nin en eski kasabalarından biri olan Perast; ülkenin en göz alıcı noktalarından olan marina şehri Tivat, ülkenin tarihi ve kültürel merkezi olan Cetinje Montenegro’nun en popüler destinasyonları. Sizler için seçtiğimiz Montenegro’nun en güzel otellerine buradan ulaşabilirsiniz.

Türk Vatandaşları 2 doz Covid-19 aşı sürecinin en az 14 gün önce tamamlanmış olduğunu gösteren Aşı Sertifikaları veya ilk biniş noktasından en fazla 72 saat önce verilmiş bir negatif Covid-19 PCR test sonucu veya varıştan en fazla 48 saat önce yayınlanan negatif bir Covid-19 hızlı antijen testi sonucu veya varıştan en geç 30 gün önce yayınlanan pozitif bir seolojik-IgG antikorları test sonucu veya varıştan en az 14 ve en fazla 90 gün önce verilmiş pozitif bir COVID-19 PCR testi sonucu ve yolcunun bulaşıcı olmadığını belirten bir belge ile Montenegro’ya serbest giriş yapabiliyor.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Montenegro’ya haftanın Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri gidiş – dönüş uçuşları bulunuyor.

FAS

Türk vatandaşlarından vize talep etmeyen, kısa uçuşlarla ulaşabileceğiniz Fas, mistik ve oryantal dokulara sahip bir keşif için her zaman renkli ve ilham verici! Binbir gece masallarını anımsatan atmosferi ve mistik şehirleri ile Fas; yemek kültürü, İslami yapıları ve sıcakkanlı insanlarıyla muhteşem bir yer. Rengarenk medinaları, uçsuz bucaksız çölleri, sayısız filme sahne olan palmiyeli vahaları, geçit vermez dağları ve çarpıcı mimarisi ile Kuzey Afrika’nın en güzel şehirlerinden Fas’ta unutamayacağınız bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

21 Haziran 2021 tarihinden itibaren, 2 doz Covid-19 Aşı süreci en az 14 gün önce tamamlanmış Türk Vatandaşları aşı sertifikalarını ibraz ederek Fas’a giriş yapabiliyor. Aşı süreci henüz tamamlanmayan yolcuların  ülkeye girişten azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR test sonucu ibraz etmesi gerekiyor. Türkiye’den Fas’a Seyahat Ederken Girişte Aranan Şartlar ve Fas’ın Görülmeye Değer Şehirleri’ne buradan ulaşabilirsiniz.

Türk Hava Yolları’nın Kazablanka‘ya haftanın her günü tarifeli uçuşları bulunuyor.

MALTA

Akdeniz’in en temiz plaj ve sularına sahip birkaç yerden biri olan, kristal bir maviliğe bürünen denizi ve güneşin altında altın gibi parlayan kale sularıyla “deniz-kum-güneş” üçlüsünü sevenler için Malta şahane bir destinasyon! Akdeniz’in içinizi ısıtan sıcak güneşi ve berrak sularıyla yıkanan önemli tarihi ve kültürel mirasa sahip iki ada bölgesini bir arada görme imkanı sağlayan Malta, 7 bin yıllık mimari yapısıyla göz kamaştırıyor.

2 doz Covid-19 Aşı süreci en az 14 gün önce tamamlanmış, geçerli Schengen vizesi olan Türk Vatandaşları Malta’ya seyahat edebiliyor. Aşıları tamamlanmamış yolcuların varıştan en geç 72 saat önce yapılmış negatif COVID-19 PCR testi sunmaları gerekiyor. 5 yaşından küçük yolcular için test gerekli değil. Girişte  “Halk Sağlığı Seyahat Bildirim Formu” ve https://www.maltairport.com/declarationforms/ adresinde bulunan “Yolcu Formu”nun doldurularak  ibraz edilmesi gerekiyor.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Malta’ya haftanın her günü gidiş – dönüş tarifeli uçuşları bulunuyor. Gidişlerde sabah 07.50 ya da 17.15, dönüşlerde ise sabah 10.05 ya da 19.35 uçuşlarından birini seçebilirsiniz.

MALDİVLER

Maldivler, su üstü villaları, dünya standartlarındaki dalış noktaları, lüks otelleri, eşsiz gün batımları, 300’den fazla tropikal balık türünün yaşadığı sığ lagünleriyle hem aileler hem arkadaş grupları hem de çiftler için harika bir destinasyon! Hint Okyanusu’nun turkuaz sularıyla çevrili geniş adalar ülkesi Maldivler, irili ufaklı 1200 adası ve 30 mercan adası ile cenneti yeryüzüne getiren eşsiz yerlerden biri.

Adalar ülkesinde unutulmaz bir tatil yaşamanız için hazırladığımız “Maldivler’e ne zaman gidilir? Nasıl gidilir? Nerede Kalınır? Neler yapılır?” hepsi sizler için hazırladığımız Maldivler Seyahat Rehberi‘nde. Maldivler seyahat rehberine buradanAdalar ülkesinde unutulmaz bir tatil yaşamanız için hazırladığımız Maldivler’in birbirinden güzel otellerine de buradan ulaşabilirsiniz.

Girişte sunulması gereken belgeler; otel rezervasyon belgesi, uçak biletleri, ilk biniş noktasından kalkıştan en fazla 96 saat önce alınmış olan İngilizce negatif Covid-19 test sonucu raporu ve dönüşte doldurulması gereken Gezgin Sağlık Beyanı Formu. 24 saatten fazla transit geçiş yapan yolcuların testi tekrarlaması gerekiyor. Test sonucunun pasaportta olduğu gibi yolcunun adını soyadını ve test laboratuvarının adını ve adresini içermesi gerekiyor. (Bu durum 1 yaşından küçük yolcular için geçerli değildir. ) Daha önce de olduğu gibi Maldivler’e varışta ücretsiz sunulan 30 günlük turist vizesi devam ediyor.

Maldivler COVID-19 seyahat prosedürlerini buradan  inceleyebilirsiniz.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Maldivler’e Çarşamba ve Cumartesi günleri hariç her gün; Maldivler’den İstanbul’a ise Çarşamba ve Cumartesi günleri hariç her gün tarifeli uçuşları bulunuyor.

SEYŞELLER

UNESCO Listesi’nde yer alan doğal koruma alanları ile el değmemiş doğanın, mutlak huzurun ve doğal güzelliğin ülkesi Seyşeller, Hint Okyanusu’nda Doğu Afrika kıyılarına doğru yayılan ve çoğunluğu bakir kalan 115 adadan oluşuyor. Büyüleyici plajları, turkuaz sularla çevrili yeşil tepeleri, palmiye ağaçları, Dali tablosunu andıran kayalıkları, zengin sualtı yaşamı ve kontrollü yerleşim alanlarıyla Seyşeller izole ve güvenli tatilin en güzel adreslerinden.

25 Mart 2021 tarihinden itibaren aşı veya karantina gereksinimi olmaksızın, kalkıştan en fazla 72 saat önce yapılan negatif Covid-19 PCR test sonucunu ibraz ederek Seyşeller’e seyahat edilebiliyor.

Vize başvurusu olmadan, saat farkı ve jet-lag yaşamadan Hint Okyanusu’nun ortasında, yıl boyu ortalama sıcaklığı 20 derece olan doğal cennet Seyşeller’de unutulmayacak bir tatil için hazırladığımız Seyşeller’in en güzel otellerine buradan ulaşabilirsiniz.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Seyşeller’e 13 Temmuz 2021’e kadar Salı ve Cuma günleri gidiş-dönüş, 13 Temmuz 2021 sonrası Salı ve Cumartesi günleri gidiş-dönüş tarifeli uçuşları bulunuyor.

ZANZİBAR

Afrika kıtasının doğusunda Tanzanya‘ya bağlı Zanzibar, okyanusun en turkuaz halini görebileceğiniz, birbirinden farklı baharatların kokusu ile büyüleneceğiniz, hayalinizdeki tropik tatili yaşayabileceğiniz en keyifli  destinasyonlardan! Aladdin’in sihirli lambasından fırlamış gibi duran Zanzibar; Hint Okyanusu’nda, Swahili Sahili’ni bambaşka bir güzelliğe dönüştürüyor. Turkuaz renkli denizi ve muhteşem gün batımları ile ünlü Zanzibar, UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan eski şehir bölümü, dramatik manzaralar sunan plajları, lüks otelleri ve mistik havasıyla kesinlikle görülmeye değer!

“Zanzibar’a Nasıl gidilir? Nerede Kalınır? Nereler gezilmeli, görülmeli?” hepsi sizler için hazırladığımız Zanzibar Seyahat Rehberinde… Birbirinden farklı baharatların kokusu ile büyülenip, hayalinizdeki tropik tatili yaşamanız için hazırladığımız Zanzibar Seyahat Rehberi’ne buradan ulaşabilirsiniz.

Ülkeye giriş sırasında istenen belgeler: ülkeye girişten 72 saat önce yapılmış negatif PCR testi, otel rezervasyonu ve dönüş uçak bileti. Tanzanya için sınır kapısından 50 USD karşılığında vize alınabiliyor.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan – Zanzibar’a Salı, Perşembe ve Pazar günleri; Zanzibar’dan İstanbul’a ise Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftanın üç günü seferi bulunuyor.

01 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla geçerli olan Türkiye’ye Giriş Tedbirleri & Covid-19 Regülasyonları 

Dünyada salgının seyrinde yaşanan gelişmeler de göz önünde bulundurularak 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye’ye Giriş Kuralları Güncellendi!

Aşağıda belirtilen ülkeler dışında kalan diğer ülkelerden gelenlerden tüm sınır kapılarımızdan (kara, hava, deniz, demiryolu) ülkemize girişlerde girişten en az 14 gün önce aşı yaptırıldığına ve/veya ilk PCR pozitif test sonucunun 28. gününden başlamak üzere hastalığı son 6 ay içinde hastalığı geçirdiğine dair ilgili ülke resmi otoritelerince düzenlenen belgeyi ibraz edenlerden ayrıca negatif sonuçlu PCR/hızlı antijen testi raporu ibrazı talep edilmeyecek ve bu kişiler için karantina tedbiri uygulanmayacak. Ülkemize girişlerde aşı sertifikasının veya hastalığı geçirdiğine dair belgelerin ibraz edilememesi durumunda girişten azami 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR test raporu veya girişten azami 48 saat içerisinde yapılmış negatif hızlı antijen test sonucunun ibrazı yeterli görülecek.

  • Bangladeş, Brezilya, Güney Afrika, Hindistan, Nepal ve Sri Lanka’dan gelen uçuşlar bu konuda yeni bir karar alınıncaya kadar durduruldu. Bu ülkelerden ülkemize doğrudan seyahat edilmesine izin verilmeyecek. Başka bir ülkeden gelmekle birlikte son 14 günde Bangladeş, Brezilya, Güney Afrika, Hindistan, Nepal ve Sri Lanka’da bulunduğu anlaşılan kişilerden ülkemize girişten azami 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR test raporu ibrazı talep edilecek ve bu kişiler valiliklerce belirlenecek yerlerde 14 gün süreyle karantinaya alınacak.
  • Afganistan ve Pakistan’dan ülkemize gelen kişiler ile son 14 günde bu ülkelerde bulunduğu anlaşılan kişilere yönelik zorunlu karantina uygulamasının süresi 10 gün olarak uygulanacak olup karantinanın 7. gününde uygulanan PCR testinin negatif çıkması halinde zorunlu karantina uygulaması sonlandırılacak.
  • Birleşik Krallık, İran, Mısır ve Singapur’dan gelen kişilerden girişten azami 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR test raporu ibrazı talep edilecek.

01 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla geçerli olan Türkiye’ye Giriş Tedbirleri & Covid-19 Regülasyonlarına buradan ulaşabilirsiniz.

COVID-19 tedbirleri kapsamında ülkelerin giriş kuralları, ülkelerin resmi mercileri tarafından günlük veya anlık olarak değiştirilebilmektedir.

Seyahat etmek istediğiniz destinasyona ilişkin bilgi ve sorularınız için: travel@julesverne.com.tr

Vize ile ilgili detaylı bilgi ve sorularınız için: Vize.Bolumu@julesverne.com.tr

 

 

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.