Yeni Dünya Düzeninde Yepyeni Jules Verne!

17 Mart 2021

Heyecanımızı, tutkumuzu ve üretme aşkımızı kaybetmeden çalıştığımız bir senenin ardından yepyeni kurumsal kimliğimiz ve web sitemizle karşınızdayız! Tüm dünyada kuralların yeniden yazıldığı Pandemi döneminde, değişen sektör ve piyasa koşullarına yeni yüzümüz ve yeni dijital ürünlerimiz ile hazırız!

JULES VERNE olarak hem fiziksel hem de dijital çözümlere odaklanarak “YENİ”yi yeniden tanımlıyoruz. Kurumsal seyahatlerinizde A’dan Z’ye tüm hizmetleri sunduğumuz Jules Verne BUSINESS; fiziksel ve dijital ortamda tüm etkinlik ve organizasyon hizmetlerini sunduğumuz Jules Verne MICE; seyahat tutkunlarıyla buluştuğumuz Jules Verne TRAVEL markalarımız ile tüm kurumsal seyahat, etkinlik & organizasyon ve bireysel & kişiye özel seyahat ihtiyaçlarınız için yanınızdayız!

Hızın ve çözüme en kısa sürede ulaşmanın önem kazandığı dünyamızda aradığınız bilgiye çok daha kolay ve pratik bir şekilde ulaşacağınız; yeniliklerimizden anında haberdar olabileceğiniz bir web sitesi hazırladık!  Kurumsal seyahatler, etkinlik sektörü ve ilham veren bireysel seyahatler ile ilgili tüm bilgileri bir arada bulabileceğiniz, mobil uyumlu tasarımı ve kullanıcı dostu menüsü ile yenilediğimiz web sitemiz ile doğru bilgiye, en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlıyoruz. Yeni web sitemizdeki tüm içerikleri sizlerin de kendi sosyal medya hesaplarınızda ve Whatsapp’tan hızlıca ve kolaylıkla paylaşabilmeniz için sosyal medya entegrasyonu ile interaktif bir kullanım yapısı sunuyoruz.

JV business logo

Siz sadece işinize odaklanın, geri kalan her şeyi bize bırakın!

Kurumsal seyahatlerinizde maksimum verimlilik, tasarruf ve memnuniyet sağlamak bizim işimiz. Yurt içi & yurt dışı bilet, konaklama, vize, araç kiralama & transfer ve VIP hizmetlerimiz ile gitmek istediğiniz yere hızlı, güvenli ve uygun fiyata ulaşmanızı sağlıyoruz. Zamanınızı ve bütçenizi en verimli şekilde değerlendirerek sizi her detayıyla memnun edecek seyahat deneyimleri yaşatıyoruz.

Detaylı bilgi için…

 

JVSMART “Online Kurumsal Seyahat Rezervasyon ve Satınalma Platformu”ile Kurumsal Seyahat Yönetimi artık çok daha kolay!

Yurt içi & yurt dışı tüm uçak bileti, konaklama, araç kiralama rezervasyon ve satın almalarını ayrıca vize başvurularını seyahat politikalarınız çerçevesinde hızlı ve güvenli bir şekilde 7/24 tek bir platform üzerinden gerçekleştirebileceğiniz ve yönetebileceğiniz JVSMART ile tanışın!

Detaylı bilgi için…

Biz mükemmelin peşindeyiz!

Yenilikçi, meraklı, gelecekten ilham alan, heyecanını bir an olsun yitirmeyen, deneyimli ve dinamik ekibimizle hayallerinizdeki etkinlik ve organizasyonları gerçekleştiriyoruz! Ürün lansmanlarından bayi toplantılarına, gala gecelerinden roadshow organizasyonlarına, basın toplantılarından protokol gezilerine, kongre ve seminerlerden ödül seyahatlerine, basın gezilerinden özel davetlere, fuar katılımlarından eğitim toplantılarına uzanan yaratıcı ve fark yaratan hizmetlerimizle sınır tanımıyoruz. Sanal ve hibrit çözümlerimizle etkinliklerinizi dijital dünyaya taşıyoruz!

Detaylı bilgi için…

JOIN Dijital Etkinlik Platformumuz ile fiziksel etkinliklerdeki alışkanlıklarınızı dijitale taşıyoruz!

JOIN Kurumsal Etkinlik ve Organizasyonlarda tüm ihtiyaçlara cevap veren, kesintisiz ve kaliteli yayın sunan, teknolojiyi kullanarak katılımcılara gerçek/canlı toplantı deneyimini online yaşatan bir platform. Ürün lansmanları, bayi toplantıları, yönetici toplantıları, basın toplantıları gibi tüm etkinlikleri JOIN ile gerçekleştirmek artık çok kolay!

Detaylı bilgi için…

Siz sadece nerede olmak istediğinizi söyleyin, seyahatinizi olağanüstü hale getirmek bize kalsın!

Kişiye ve kurumlara özel seyahatlerimiz, Jules Verne Özel Gezileri, butik seyahatlerimiz ile dünyanın her noktasını sizin için, sizin istediğiniz şekilde ulaşılır kılıyoruz. Yenilikçi, araştırmacı, seyahat tutkunu, tecrübeli ekibimizle Kişiye Özel  seyahatler tasarlıyoruz. Bütçenize, seyahat beklentilerinize, yaşamak istediğiniz deneyime göre size özel hazırladığımız seyahatler ile görmek isteyip de göremediğiniz yer kalmasın!

Detaylı Bilgi İçin…

 

KİŞİYE ÖZEL SEYAHAT

Nasıl seyahat etmek istediğinize SİZ karar verin! 

‘’Önce hayal et, sonra seyahat et’’ mottosuyla harekete geçiyor, tecrübemizi hayallerinize uyarlayarak size mükemmel bir seyahat deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz! Seçeceğiniz destinasyona, ilgi alanlarınıza, bütçenize ve yaşamak istediğiniz deneyime göre hayalini kurduğunuz seyahat programını hazırlıyoruz.

Detaylı bilgi için…

KURUMLARA ÖZEL GEZİLER

Fark yaratan deneyimler!

Kurum içi enerjinizi yükseltmek, kurum kültürünüzü güçlendirmek, çalışanlarınıza sürprizler yaparak motivasyonlarını arttırmak, ekiplerinizi veya bayilerinizi ödüllendirmek mi istiyorsunuz? Sanat, kültür, tarih, doğa, gastronomi gibi temalar ile Kurumlara Özel Butik Gezilerimiz ile de hizmetinizdeyiz!

Detaylı bilgi için…

JULES VERNE ÖZEL GEZİLERİ

Sanat, gurme, tarih, doğa ve kültür rotaları ile keyifli deneyimler yaşayın!

Tecrübeli ekibimiz, alanında uzman rehberlerimiz eşliğinde hep görmek isteyip bir türlü fırsat bulamadığınız yerleri butik gezilerimizle keşfedin! Çocuklu aileler için özenle hazırlanmış programlardan Anadolu’nun tarih ve lezzetlerle dolu kadim şehirlerine, Karadeniz’in yemyeşil yaylalarından Türkiye’nin paha biçilemez antik kentlerine, İstanbul gezilerinden dünya standartlarındaki Türk bağ rotalarına uzanan seyahatlerimizle Jules Verne Travel’ın fark yaratan dokunuşunu deneyimleyin!

Detaylı bilgi için…

 

 

JULES VERNE BLOG

Değişen seyahat trendlerinden tasarım ve felsefesiyle fark yaratan otellere, yazın vazgeçilmezi olan tatil merkezlerinden yeni açılan mekânlara kadar, seyahati anlamlı kılan tüm detaylar burada!

Detaylı bilgi için…

 

 

 

 

 

 

JULES VERNE NEWS

Kurumsal Seyahat planlamalarınızda ihtiyaç duyacağınız bilgiler, Korona Virüs sürecinde seyahat kısıtlamaları & duyurular, güncel haberler; etkinlik ve organizasyon dünyasından case study’ler, sektördeki yeni trendler…

Detaylı bilgi için…

 

 

 

 

Yeni Jules Verne ile tanıştınız, haydi birlikte keşfedelim!

 

 

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.