Alaçatı’da bambaşka bir deneyim…

24 Şubat 2017

 

Heredot’un “en güzel gökyüzü altında ve en güzel iklimde kurulan” yer olarak betimlediği Alaçatı’da,  bambaşka bir deneyim sizleri bekliyor…

Alaçatı Ot Festivali

Lavanta kokan sokakları, beyaz boyalı taş evleri ile cıvıl cıvıl rengarenk Alaçatı bu yıl sekizincisi düzenlenecek Ot Festivali ile daha da şenleniyor… Kaynatılmış reçellerin, bin bir otla yapılmış yemeklerin, böreklerin üzerine serpilmiş çörek otlarının kokusunun karıştığı festivalde otları tanıma ve toplama gezilerinden yemek atölyelerine, yabani ot ve bitkilerle beslenme seminerlerinden, konserlere birçok etkinlik sizleri bekliyor!

La Mia Casa

Alaçatı merkezde, festival alanına yürüyerek 7-8 dakikada ulaşılabilen La Mia Casa Butik otel sadece sizlere hizmet verebilmek için ayrıldı. Çam ormanları, bağlarla çevrili vadileri, zeytinlikleri, tarih kokan sokakları ile birçok kültüre ev sahipliği yapmış Alaçatı’da lezzet ve sağlık deposu Ege Otları deneyiminden sonra URLA bağ gezisi ve şarap tadımı sizleri bekliyor!

Osman Sezener

 

Türk mutfağına yeni yorumlar getiren, bu lezzetleri dünya mutfağıyla da birleştiren İzmirli şef Osman Sezener eşliğinde “Ege Otlarının Büyülü Dünyası”na yolculuğa ne dersiniz?Urla’daki Venedik Çiftiği’nde Michelin yıldızlı restoranlarda şeflik yapmış, dünyanın en iyi 3 aşçılık okulundan biri olan ABD’deki French Culinary Institute’de aşçılık eğitimi almış şef Osman Sezener ile lezzet ve şifa deposu Ege Otlarını tanıyıp, nasıl pişirebileceğinizi deneyimleyip, tadabileceksiniz. Venedik Çiftliği’nde mis kokulu zeytinliklerde gezip, zeytinyağı tanklarından tadım yapmak, ev yapımı şaraplar eşliğinde, Ege’ye özel lezzetler ile muhteşem bir yemek için bize katılın…

Şef Osman Sezener Hakkında:

Michelin yıldızlı restoranlarda şeflik yapmış, dünyanın en iyi 3 aşçılık okulundan biri olan ABD’deki French Culinary Institute’de aşçılık eğitimi almış şef Osman Sezener yurtiçi ve dışında Michelin yıldızlı ve lokal restoranlarda şeflik yapmıştır. Grand Diplome Classical Culinary Arts ve Fundemantals of Wine, Institute of Culinary Education New York, Techniques of Italian Cuisine eğitimleri ile İtalyan mutfağı ve şarap konusunda da kendini geliştirmiştir. Eğitimleri sırasında ve sonrasında Çırağan Palace Hotel Kempinski, Avoce restaurant New York, Le cirque Restaurant New York,Tava Restaurant New York, Sunset Grill&Bar İstanbul’da çeşitli görevler almıştır. Dünya aşçılar birliği,slow food, Chaine des rotisseurs(gastronomi birliği rotisörler zinciri derneği) ve Enternasyonal mutfak profesyonelleri derneklerine üyedir. İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Bölümü’nde 2010 yılından itibaren öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. Halen Ristorante Pizzeria Venedik ve Pizza Venedik Express’te chef/owner olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.