2024 Yılının En Heyecan Veren Ödüllü İkonik Otelleri

25 Ocak 2024

Gezginleri dünyanın en iyi otellerine çeken şey nedir? Michelin yıldızlı restoranlara sahip olması mı, nesiller boyu süren kültürel mirasa tanıklık etmeleri mi yoksa lüks, konfor ve eşsiz manzaralara sahip olmaları mı? Konu dünyanın en iyi  ikonik otelleri olduğunda yanıt yukarıdakilerin hepsi olabiliyor…

Hazır olun, sizi unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyoruz! Kiwi Collection‘ın seçkin uzman ekibi lüksün ötesinde benzersiz deneyimler vadeden “2024 Yılının  En İyi İkonik Otelleri”ni seçti. Bu ödüllü mekanlar, sizi wellness’tan maceraya, romantik kaçışlardan ailece eğlenceye kadar pek çok alanda şımartmaya hazır. Göz kamaştırıcı manzaralar ve benzersiz deneyimlerle kalbinizi fethedecek, ruhunuzu besleyecek ve macera tutkunuzu ateşleyecek bu olağanüstü mekanları keşfetmeye ne dersiniz?

New York’dan Hong Kong’a; Endonezya’dan Panama’ya; İtalya’dan Fransa’ya; Şeyseller’den Kanada, Meksika ve Bhutan’a kadar uzanan tasarımı, manzaraları, konseptleri ve lüks hizmetleri ile göz kamaştıran 2024 yılının en heyecan veren ikonik otelleri…

Yılın Wow Seçimi: Hotel Barrière Fouquet New York | Amerika Birleşik Devletleri

Sakin, huzurlu, zevkli ve konforlu… Tribaca’nın tarih kokan eşsiz atmosferinde misafirlerine benzersiz bir konaklama deneyimi sunan Hotel Barrière Fouquet New York yaşatacağı deneyimi tam da böyle özetliyor. Her detayıyla kendinizi evinizdeymiş gibi hissettiren Hotel Barrière Fouquet New York’un kırmızı tuğlalı dış cephesi, Tribaca’nın eşsiz atmosferini Paris şıklığı ile birleştiriyor. Cazibe, zarafet, kişilik ve özel hizmetlerle dolu 97 odası ile misafirlerine eşsiz bir konfor deneyimi yaşatan tesis, her mevsim çok keyifli.

En İyi Yeni Otel: Regent Hong Kong | Çin

Victoria Limanı’nın eşsiz manzarasına hakim bir konumda bulunan Regent Hong Kong; şehrin ikonik siluetinin adeta mücevheri gibi. Hong Kong’daki bu lüks otel, rafine konfor ve sofistike konut anlayışını başarılı bir şekilde harmanlarken, misafirlerine bir otelden çok daha fazlasını sunuyor. Yüzde 80’i liman manzaralı olan 497 oda ve süitte ise Chi Wing Lo’nun imzası bulunuyor.

En İyi Mindfulness Lüksü: Bawah Reserve | Endonezya

Kartpostal güzelliğindeki Bawah Reserve, Endonezya’nın Anambas Takımadaları’nda sizi gerçek dünyadan bir mola almaya davet ediyor. Bawah Reserve; tropikal yeşilliklerle kaplı, masmavi okyanusun kucakladığı bir kaçış noktası. Uzak deniz koruma alanında konumlanan bu tesiste, doğanın sunduğu huzurun tadını çıkararak, enerji toplamanız mümkün. 11 su üstü bungalovu lagün ve dış adaların göz kamaştırıcı manzarasına sahip. Geleneksel terapilerden yerel vücut bakımlarına, yüz temizleme ve detoks programlarından Spa ritüellerine kadar birçok deneyim Bawah Reserve’de sizleri bekliyor.

En Romantik Otel: Nayara Bocas del Toro | Isla Frangipani, Panama

Nayara Bocas del Toro, romantizmin sınırlarını zorlayan özel bir ada cenneti olarak sizleri bekliyor. Sadece yetişkinlere özel olan bu her şey dahil tesis, su üzerindeki hayal gibi villaları, yenilikçi yemekleri ve sınırsız maceralarıyla misafirlerine unutulmaz bir tatil vadediyor. Bocas del Toro kentindeki canlı Bocas Kasabası’nın hemen yakınında konumlanan tesis, 18 adet Bali tarzı villaya sahip.

En İyi Butik Otel: Passalacqua | Como Gölü, İtalya

Como Gölü’ndeki oteller arasında tartışmasız en iyi manzaraya sahip olan Passalacqua, misafirlerine Como Gölü’nün büyüleyici atmosferinin görülebildiği özenle tasarlanmış odalarında kendini iyi hissettirerek, gurme lezzetler ve etkinliklerle dolu bir konaklama imkanı sunuyor. Otel, asırlık sedir ağaçları ve manolyalarla kaplı göl kenarında geniş bir alanda yer alıyor. Özenle dizayn edilmiş 24 odadan oluşan otel, İtalya’nın ruhunu geleneksel ve çağdaş inceliğin uyumlu bir karışımıyla yansıtıyor.

En İyi Havuz Manzarası: Amankila | Bali, Endonezya

Bali’nin kıyı şeridinde, Karangasem’in geleneksel huzurunu yansıtan Amankila, konuklarına eşsiz bir dinginlik sunuyor. Amankila özel gümüş kumlu plajı, turkuaz suları ve uzak zümrüt yeşili tepelerle çevrili bir doğa harikası. Agung Dağı’nın arkasında yükselen muazzam bir manzaraya sahip olan tesis Bali’nin geleneksel dokusunu modern lüksle birleştirerek unutulmaz bir konaklama deneyimi sunuyor.

En İyi Gurme Kaçışı: Le Bristol Paris | Fransa

Le Bristol Paris, bakımlı ve zarif bir bahçe etrafında konumlanmış Paris’in romantik atmosferini yansıtan eşsiz otellerden biri. Champs- Elysées’e sadece birkaç adım uzaklıkta bulunan bu otel, “Saray ayrıcalığı” ödülüne layık görülen ilk Fransız oteli. 13.000 metrekarelik büyüleyici bir bahçe içinde yer alan tesis, rue du Faubourg Saint- Honoré üzerinde mükemmel bir konuma sahip. Otelin iç mekanları, yumuşak tonlar, zarif ahşap işçiliği ve lüks kumaşlarla döşenmiş, 18. yüzyıl mobilyaları ve orijinal tablolarla zenginleştirilmiş geniş oda ve süitleri ile göz kamaştırıyor.

En İyi Plaj Oteli: Constance Lemuria, Seyşeller | Anse Kerlan, Seyşeller

The Leading Hotels of the World listesinde yer alan Constance Lemuria‘da Seyşeller’in cazibesi ile lokal kültürün güzelliği buluşuyor. Praslin Adası‘nda, Anse Kerlan’ın beyaz kumsalında yer alan otel, doğal güzelliğinin yanı sıra dünya standartlarındaki 18 delikli golf sahası ve deniz kaplumbağası izleme alanıyla öne çıkıyor. Seyşeller’in kültürel öğeleri ile tamamlanan zarif süit ve villalarının ferah atmosferinin keyfini çıkarırken, el değmemiş doğanın güzellikleriyle günlerinizi geçirebilirsiniz. Farklı damak zevklerine hitap eden restoran ve bar seçenekleri; çocuklu aileler için tasarlanan Constance Kids Club; kendinizi ödüllendireceğiniz Constance SPA, ada keşifleri, dalış aktiviteleri ile bu bakir adadaki her an çok keyifli!

En İyi Wellness Tatil Köyü: Villa Eden – The Private Retreat | Güney Tirol, İtalya

Garda Gölü’nün göz alıcı manzarasında konumlanan Villa Eden, yetişkinlere yönelik özel bir sığınak olup, André Heller botanik bahçelerine yakın bir mesafede, 19 dönümlük zeytin ağaçlarıyla çevrili bir arazide yer alıyor. İşletmeye ait her bir villa farklı mimari ve iç tasarıma sahip olup, Matteo Thun III Villa’dan David Chipperfield Nord Villa’ya kadar çeşitli tarzları yansıtarak misafirlerin benzersiz bir konaklama deneyimi sunuyor. Göl manzaralı özel havuzlarıyla Villa Eden sağlıklı yaşam ve lüksü bir ara getirirken, konuklarına unutulmaz bir kaçış imkanı sunuyor.

En İyi Macera Kaçışı: Nimmo Bay Resort | Britanya Kolumbiyası, Kanada 

Britanya Kolumbiyası’nın Pasifik kıyısındaki bir doğa cenneti olarak öne çıkan Nimmo Bay Resort, her detayıyla göz alıcı. Sadece hava veya su yoluyla ulaşılabilen bu lüks orman evi, Mackenzie Sound’un kıyısında, Büyük Ayı Yağmur Ormanı’nın güzellikleri arasında yer alıyor. Kendine özgü spa, yüzen sauna ve zengin içerikli tost barı ile Nimmo Bay, vahşi yaşam ve konforu bir araya getirerek misafirlerine unutulmaz bir kaçış sunuyor.

En İyi Aile Oteli: Hotel Xcaret | Riviera Maya, Meksika

Meksika Karayipleri’nde sürdürülebilir turizm ve eşsiz rekreasyon deneyimleri ile öne çıkan Hotel Xcaret Mexico, konuklarını Meksika’nın güzelliklerini ve kültürel mirasını keşfetmeye davet eden bir “Her Şey Dahil” oteli olarak öne çıkıyor. Geniş yedi havuzu, otantik Meksika tasarımı ve yerel el işçiliğiyle dikkat çeken tesis, Yucatan bölgesindeki zanaatkarlara, gastronomiye ve kültürel mirasa saygı göstermek amacıyla tasarlandı. Cancun Uluslararası Havaalanı’na sadece 45 dakika uzaklıkta bulunan Hotel Xcaret Mexico, konuklarına mükemmel bir tatil kaçamağı vadediyor. Otel, doğayla uyumlu tatil deneyimi arayanlar için de oldukça ideal.

En Uzaklara Kaçış: COMO Uma Paro ve COMO Uma Punakha | Butan

Bhutan’ın doğal güzellikleri ve antik manastırları ile ünlü olduğu bu eşsiz coğrafyada, COMO Uma Paro ve COMO Uma Punakha sakin ve özel bir kaçış sunuyor. COMO Uma Paro, 29 odası ve çam ağaçlarıyla çevrili tepesiyle huzurlu bir konaklama deneyimi sunarken, COMO Uma Punakha ise misafirlerine Mo Chhu nehrinin kıyısındaki 10 odasıyla muazzam manzaralar sunuyor. Her iki tesis de Bhutan’ın benzersiz kültürünü ve doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenlere sakin ve özel bir kaçış sunuyor. COMO Shambhala Retreat’in sıcak taş banyoları ve özel Bhutan masajları ise vücudu onarıcı bir deneyimle şımartıyor.

Size özel seyahat programı ve rezervasyon için:
travel@julesverne.com.tr

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.