Sıradışı Lüks ve Benzersiz Tasarımlarıyla 2023’ün En Küçük ve Seçkin Butik Otelleri

28 Aralık 2023

Yeni bir yıla girmek yeni yerler keşfetmek ve farklı deneyimler yaşamak için de harika bir başlangıç. Yeni yılda siz de sıradışı lüks ve benzersiz tasarımın peşinden koşmak isterseniz, 2023’ün en küçük butik otelleri bu yolculuğunuzda size eşlik etmeye hazır. Bu zarif oteller, her ne kadar sadece birkaç odadan oluşuyor olsa da konuklarına sundukları deneyim açısından oldukça büyük öneme sahip.

Sakin atmosferleri ve muazzam detaylara sahip tasarımları ile büyüleyici bir konaklama deneyiminin kapılarını açan dünyanın dört bir köşesinden küçük ve seçkin butik otelleri sizler için derledik. İşte sıradışı tatil anılarınıza yepyeni deneyimler ekleyebileceğiniz 2023’ün en küçük butik otelleri…

Riad No.37 | Marakeş, Fas

Riad’daki pek çok otelin aksine Riad No.37, geleneksel Fas mimarisini modern İskandinav dokunuşlarıyla birleştiren benzersiz konaklama deneyimi ile misafirlerine rüya gibi bir tatilin sözünü veriyor. Her ayrıntısı özenle düşünülmüş olan tesis, İskandinav sadeliği ile Fas’ın renkli ve desenli dokusunu bir araya getirirken konuklarına ferah ve huzurlu bir ortam sunuyor. Sadece 8 odası olan ve aynı anda maksimum 16 misafir ağırlayabilen otel oldukça ilgi çekici.

Hofke van Bazel | Kruibeke, Belçika

Şef Kris de Roy, kendi işletmesini açana kadar birçok Michelin yıldızlı mutfakta çalışmış ve 2013 yılında da kendi restoranı Hofke van Bazel’i açmış. Michelin yıldızıyla ödüllendirilen bu işletme aslında bir restorandan çok daha fazlasına sahip. Avrupa’nın şef odaklı destinasyonlar geleneğini takip eden, 5 odalı lüks bir butik otel olarak hizmet veren Hofke van Bazel, Kruibeke’nin kalbindeki eşsiz konumu ile misafirlerine masal gibi bir konaklama deneyimi yaşatmak için hazır.

Pa.te.os | Melides, Portekiz

Ünlü Portekizli mimar Manuel Aires Mateus’un imzasını taşıyan Pa.te.os, Portekiz’in Melides köyünün yakınında bulunan mimari tasarımlı dört evden oluşan çarpıcı bir koleksiyonun parçası. Uçsuz bucaksız bir arazide sanat eseri olarak yaratılan Pa.te.os, veranda konseptiyle de oldukça ilgi çekici. İç ve dış mekan arasındaki çizgiyi bulanıklaştıracak şekilde tasarlanan tesis, misafirlerine kendi evlerini aratmayacak düzeyde bir konfor ve mahremiyet imkanı sunuyor.

Andaru Collection Niseko | Niseko, Japonya

Geleneksel Japon Ainu konutlarından ilham alarak tasarlanan ve tamamı Hokkaido sıradağlarının görkemli fonunda yer alan Andaru Niseko Villas heyecan verici görünümüyle oldukça ilgi çekici. 6 villanın her biri hem iç hem de dış mekanlarıyla inanılmaz derecede fotojenik bir görünüme sahip.

Pnoēs Tinos | Tinos Kasabası, Yunanistan

Mikonos’un hareketli atmosferine nazaran Tinos adası sakinliği ve huzuruyla dikkat çekiyor. Bu keşfedilmemiş cennet, Pnoēs Tinos adlı üç benzersiz villası ile adanın profilini yükseltebilecek bir düzeye sahip. Aristides Dallas Architects tarafından tasarlanan bu lüks konutlar, geleneksel Kiklad mimarisinin modern bir yorumunu, beyazın ve minimalist tasarımın enfes birleşimi ile misafirlerinin beğenisine sunuyor. Her biri özel havuzlu ve müstakil olan bu villalar, konuklara özel ve lüks bir deneyim vadediyor.

The Collective at Woolsery | Woolsery, İngiltere

Kuzey Devon’un oldukça çarpıcı bir bölgesinde, alışılagelmişin dışında yer alan The Collective at Woolsery, Britanya kırsalında görkemli ve son derece rahat hafta sonu geçirmek için mükemmel seçeneklerden biri.  Woolfardisworthy’deki pitoresk Woolsery köyünde yer alan tesis; yedi farklı konaklama seçeneğine sahip olup; ödüllü bir gastro pub, The Farmers Arms, lüks bir balık ve patates kızartması dükkanı, vintage tarzda bir köşe dükkanı ve el yapımı yerel ürünler satan bir postaneden oluşuyor.

Lùme | Siraküz, İtalya

Siraküz’ün tarihi merkezi Ortigia’da yer alan Lùme, konuklarına rahat bir konaklama deneyiminin yanı sıra İtalya’nın büyüleyici şehrini keşfetme fırsatı da sunan bir butik otel. Parisli bir otel işletmecisinin öncülüğünde hayata geçirilen tesis, 6 yatak odasına sahip. Lùme’nin zarafeti ve sofistikliğini ise her odasındaki dikkat çeken detaylarında görmek mümkün.

Bask & Stow | Byron Bay, Avustralya

Avustralya’nın otel deneyimlerini zirveye taşıyan Bask & Stow, sakin sahil kasabası Byron Bay’in kalbinde yer alıyor. Byron Bay’in ana caddesine sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunan bu benzersiz otel, sadece 5 süit ve müstakil 3 yatak odalı bir kır evinden oluşuyor. Tesis, her ne kadar tasarımında İskandinav etkilerini taşısa da mimar Harley Graham’ın Palm Springs modernizminden ve Bauhaus hareketinden ilham almasıyla da kendine özgü bir çekiciliğe sahip. Rahat ve şık bir deniz kenarı kaçamağı arayanlar için ideal bir tercih olan Bask & Stow sadece konforlu bir konaklama değil, aynı zamanda Byron Bay’in huzurlu atmosferini ve çevresindeki canlı kültürü keşfetmek isteyenlere de unutulmaz bir deneyim sunuyor.

La Maison du Passage | Martignargues, Fransa

Uzès’in batısında, mistral rüzgarlarından korunaklı bir yamaçta yer alan tarihi Martignargues köyünde, sizi binlerce yıllık geçmişi ve eşsiz atmosferiyle büyüleyen bir yer bekliyor: La Maison du Passage. Cévennes sıradağlarının eteklerinde, küçük köy meydanında konumlanan bu özel tesis, sakinliği ve karakteristik güzellikleriyle de öne çıkıyor. La Maison du Passage’ın en dikkat çekici özelliklerinden biri de gözetleme kulesi olarak kullanılmış olan çatı terası. La Maison du Passage, Martignargues köyündeki bu benzersiz konaklama noktasıyla, sakinlik arayan misafirlere tarihi bir atmosferde konforlu ve özenle tasarlanmış bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Hemma | Aubonne, İsviçre

Aubonne’da konumlanan Hemma, Cenevre Gölü’nün kuzey kıyısında muazzam bir manzara eşliğinde, tamamen İskandinav tarzında bir butik otel olarak öne çıkıyor. İsviçre Alp mimarisi ile İsveç rahatlığının mükemmel bir karışımını sunan Hemma, beş odasıyla sade ve zarif bir iç tasarıma sahip. Her oda, her iki kültürün de takdir ettiği görsel sadelikle işaretlenmiş. İsviçre’nin benzersiz güzellikleriyle bezenmiş bu özel otel konaklama deneyiminin yanı sıra unutulmaz bir kültür karışımını da misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Casa Duro | Dallas – Teksas, ABD

Dallas’ın Lower Greenville Bulvarı’nda yer alan Casa Duro, sıradışı bir konsepti benimseyen Duro Hospitality Group tarafından yönetilen üç benzersiz daireden oluşan bir tesis. Sister adlı İtalyan restoranı ve Duro adlı kafe ile aynı çatı altında bulunmasıyla da dikkat çeken Casa Duro, İtalyan kültürüne özgü bir atmosferi benimsemesi ve kaliteli hizmetiyle konuklarına unutulmaz bir deneyim sunuyor. Her biri üstün özenle tasarlanmış olan üç odalı daireler, dışarıdan bakıldığında her ne kadar mütevazı görünse de, iç mekanlardaki ayrıntıların zenginliği karşısında şaşırtıcı bir deneyim sunuyor. Antika ve vintage parçaların yanı sıra lüks tasarım öğeleriyle dekore edilmiş daireler, sadece konfor açısından değil, aynı zamanda karakter açısından da öne çıkmakta.

Kerem Luxury Beachfront Villas | Koh Samui, Tayland

Koh Samui’nin özel köşelerinden birinde, Plai Laem’de konumlanan Kerem Luxury Beachfront Villas, adanın en özel ve huzurlu köşelerinden birinde sakin bir kaçış  imkanı sunuyor. Chaweng Plajı gibi canlı mekanlara arabayla sadece birkaç dakika uzaklıkta olmasına rağmen, bu yamaçtaki özel plajıyla dikkatleri çeken tesis, kendinizi adeta bir cennette hissetmenizi sağlar. Sadece dört villadan oluşan işletme, iki sahil  ve iki teras villası ile sınırlı. Üç tam yatak odası, özel havuzlar, geniş yaşam alanları ve tam donanımlı mutfaklarla donatılmış olan villalar, sıcak ve yaşanabilir bir lüks atmosfer sunuyor. Konuklar, özel plajda kürek sörfü ve deniz kanoları gibi aktivitelerin keyfini çıkarabilir veya odalarında gerçekleştirilen oda içi masaj ve spa uygulamalarıyla kendilerini şımartabilirler.

Size özel seyahat programı ve rezervasyon için:
travel@julesverne.com.tr

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.