2022’nin En Keyifli Cruise Rotaları

04 Şubat 2022

Seyahat etmek genel bir kavram gibi görünse de aslında her gezginin seyahatten beklentileri çok başka…. Şehir ve kültür gezileri, gurme seyahatler, eko turizm, sağlıklı yaşam gezileri, egzotik destinasyonlar derken bu listeyi uzatabiliriz. Bununla birlikte dünyada gelişen ve değişen trendler içerisinde tabi ki seyahat trendlerinin de değişmesi kaçınılmaz.

Bildiğimiz seyahat alışkanlıklarının aksine değişen modern dünyada yeni nesil gezginler için etkileyici, unutulmaz ve “biricik” deneyimler yaşamak artık daha önemli.  Bu noktada, cruise seyahatleri tüm bu beklentilere hitap edecek zenginliği ve farklılığı sunuyor.  Tek seyahatte birden çok yer görmek, her durakta valiz toplama ve boşaltma derdi olmaması, yolda geçen zamanı daha etkili değerlendirebilme imkanı cruise seyahatlerinin en büyük artılarından. Açık denizde veya nehirlerde farklı seyahat rotaları ile birden fazla ülkeyi ziyaret edebilir, suyun huzur verici atmosferinde dinlenmenin keyfini sürebilirsiniz. İster yakın mavi yolculuk rotaları olsun, isterseniz okyanuslar geçin, siz uyurken şehirler ve ülkeler değiştirmek kadar konforlusu olamaz.

Cruise rotasında bir noktadan diğer noktaya giderken, seyir halinde yapacak aktivite arayışı gemi sahiplerinin aklına yeni fikirler getiriyor. 4D sinema salonlarında kendinizi film sahnesinin içinde hissetmek, Broadway gösterilerini seyredebilmek, caz performansları bunlardan sadece birkaçı.  Bu örneklerden de anlayacağınız gibi cruise seyahatlerinde eğlencenin sınırları genişliyor, gemiler artık misafirlerine kendilerini ayrıcalıklı ve özel hissettirmek için sınırları zorluyor.

Suyun üzerinde dünyayı keşfe çıkabileceğiniz cruise seyahatlerinde artık çok seçenek var; macera dolu cruise keşif rotalarından, lüks nehir ve yat yolculuklarına en keyifli cruise rotalarını sizler için yazdık.

Dünyanın En Keyifli Cruise Keşif Rotaları

Cruise seyahatleri yolcularını kimi zaman vahşi yaşamla, kimi zaman da buzulların gizemli dünyasıyla buluşturarak rüya gibi bir tatil yaşatıyor. Her sabah uyandığınızda kendinizi farklı bir koyda bulmanın, dilediğiniz zaman karaya çıkarak farklı yerler keşfetmenin, dilerseniz konforlu kamaranızda dinlenmeye çekilmenin ya da geceleri yıldızlar altında uyumanın ayrıcalığını yaşayabileceğiniz en keyifli cruise keşif rotalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Dünyanın En Keyifli Nehir Yolculukları

Dünyanın her noktası bambaşka bir doğaya, kültüre ve değere ev sahipliği yapıyor. Her biri farklı bir ekosisteme sahip bu bölgeleri lüks nehir gemileri ile keşfetmenin güzelliği ise sular üzerinde ilerlerken günün her saati bambaşka bir manzarayla karşılaşabilmenizde saklı. Nehir gemileri şehirleri ve civardaki kasabaları bambaşka bir perspektifle tanımanıza olanak sağlıyor.. Dünyanın en keyifli nehir yolculuklarına buradan ulaşabilirsiniz.

Dünyanın En Keyifli Yat Yolculukları

Şehir kalabalığını arkanızda bırakıp, denizin üzerinde özgürlük hissini doyasıya yaşamanızı sağlayan yat yolculukları ile yepyeni yerler keşfetmeye ne dersiniz? Rutinin dışına çıkmak, gün doğumundan batımına kadar doğanın ritmini yaşamak, yıldızların ihtişamını fark etmek ve dalga sesleri ile uyumak yat seyahatleri ile yaşayacağınız güzelliklerin yalnızca birkaçı…Her sabah uyandığınızda kendinizi farklı ve harika bir koyda bulmanın, dilediğiniz zaman karaya çıkarak farklı yerler keşfetmenin, dilerseniz konforlu kamaranızda dinlenmeye çekilmenin ya da geceleri yıldızlar altında uyumanın ayrıcalığını yaşayabilmeniz için Saint Lucia’dan Hırvatistan’a, Maldivler’den Seyşeller’e, Malta‘dan Santorini’ye kadar uzanan birbirinden güzel yat rotalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Size özel seyahat programı ve rezervasyon için:
travel@julesverne.com.tr

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.