2021 Maldivler Otel Önerileri

27 Aralık 2020

Maldivler

Adalar ülkesinde unutulmaz bir tatil yaşamanız için Maldivler’in birbirinden güzel otellerini sizin için hazırladık.

Four Seasons Kuda Huraa 

Four Seasons Kuda Huraa 

Kuzey Male Atol’de bulunan Four Seasons Kuda Huraa, Four Seasons zincirinin Maldivler’deki iki otelinden bir tanesi.  Havalimanından sürat teknesi ile yarım saatte ulaşabileceğiniz otel, başkente yakın olmasına rağmen mavinin 50 tonunu görebileceğiniz, bakir ve eşsiz bir tatil deneyimi yaşatmayı başarıyor. Geleneksel Maldiv köyü tarzında tasarlanan otelin su üzerinde ve kumsalda olmak üzere toplam 96 odası mevcut. Rüstik atmosferi olan otelin merkezi ise sonsuzluk havuzunun olduğu alan olarak kabul ediliyor.

45 dakikalık mesafe içinde 30 tane dalış alanı bulunan Four Seasons Kuda Huraa’da su sporları, dalış, fitness, tenis gibi birçok aktivite de bulunuyor. Hint, Maldiv, İtalyan yemeklerinden oluşan restoranlarının yanı sıra arzu ederseniz bungalow ya da villanızda da yemek yiyebilirsiniz. Çocuklarıyla birlikte kaliteli bir tatil geçirmek isteyen aileler için güzel haberi paylaşalım: Kuda Mas Çocuk Kulübü çocukların kendi dünyalarında, Maldivler atmosferinde hem eğlenmelerini hem de kendilerini geliştirmelerini sağlıyor.

Fırsat:

  • Girişe 14 gün kala yapılan rezervasyonlarda %10 indirim
  • Minimum 5 gece konaklamalarda ücretsiz yarım pansiyon upgrade
  • Ücretsiz 60 dakikalık masaj – şnorkel ile dalış veya yunus gezisi

Four Seasons Landaa Giraavaru

Four Seasons Landaa Giraavaru

UNESCO Dünya Biyosfer Rezerv Koruma Alanı olan Baa Atoll’de yer alan Four Seasons Landaa Giraavaru hayalinizdeki Maldivler resminin tam karşılığı! Havalimanından yarım saatlik bir sürat teknesi yolculuğu uzaklığındaki otel Ayurveda odaklı SPA merkezi, deniz araştırma merkezi, birbirinden iddialı 4 restoranı, bembeyaz kumlar ve Hint Okyanusu üzerine inşa edilen 103 muazzam villası ile göz alıyor.

Deniz araştırma merkezi ile sualtı dünyasının harikalarını görmek için değerlendirilmesi gereken en iyi otellerden biri. Hindistancevizi ağaçları arasında bir vahayı andıran otel sofistike bir inziva köşesi olarak tasarlanmış. Geleneksel Maldiv mimarisi ise şık ve çağdaş mekânlar ile dengeleniyor. Maldivler’in en büyük lagünlerinden birine sahip olan Four Season Landaa Giraavaru Kuda Velaa Çocuk Kulübü ile çocuklu aileler için de uygun.

Fırsat:

  • Girişe 14 gün kala yapılan rezervasyonlarda %10 indirim
  • Minimum 5 gece konaklamalarda ücretsiz yarım pansiyon upgrade
  • Ücretsiz 60 dakikalık masaj – şnorkel ile dalış veya yunus gezisi

Niyama Private Islands 

Niyama Private Islands 

Yemyeşil bir manzara ile masmavi okyanus görüntüsü arasında deniz uçağı ile alçalırken heyecanlanmaya başlıyorsunuz. ‘Play’ ve ‘Chill’ olmak üzere iki adaya yayılan Niyama Private Islands havalimanından 40 dakikalık bir deniz uçağı yolculuğu mesafesinde. 4.200 hindistancevizi ağacının bulunduğu iki ada ahşap bir köprü ile birbirine bağlanıyor. “Play” adası daha çok aileler düşünülerek tasarlanırken “Chill” Adası romantizm arayan çiftlere hitap ediyor.

Dünyanın ilk su altı gece kulübüne ev sahipliği yapan otel genç çiftlere ve arkadaş gruplarına hitap ederken dünyanın en büyük çocuk kulüplerinden birine sahip olması ise çocuklu aileleri mutlu ediyor. Su üzerinde veya kumsalda yer alan private studio, süit ve pavillon tipi odaları huzur ve zarafet odaklı tasarlanmış.

Fırsat:

  • Giriş tarihine 7 gün kala yapılan rezervasyonlarda %50 indirim
  • Yarım pansiyon konaklama
  • Minimum 3 gece konaklamalarda %45 indirim


Anantara Dhigu

Anantara Dhigu

Güney Malé Atoll’de, Dhigufinolhu Adası üzerine kurulan Anantara Dhigu’ya havalimanından sürat teknesiyle 35 dakikada ulaşmak mümkün. Havalimanına yakın otelleri tercih etmek istiyorsanız Anantara Dhigu en doğru tercihlerden biri. Bu aile dostu ada oteli konseptiyle tam bir “Instagram” fonu oluşturuyor. Deniz salıncakları, hamakları ve masaj yapılırken su altını seyredebileceğiniz cam yüzeyli SPA merkezi ile büyülüyor.

Otel zincirinin diğer iki oteli Anantara Veli ve Anantara Naladhu ile aynı lagünde yer alan Anantara Dhigu’nun öne çıkan özelliği ise ailelerin konforuna odaklanıyor olması. Odalarda çocuklara özel küçük sürprizlerin yanı sıra tam donanımlı çocuk kulübü ve talebe göre dadı hizmeti bulunuyor. Otelde yer alan PADI dalış merkezinde eğitimlerinizi tamamladığınız takdirde sertifika alabileceğinizi de belirtelim.

Fırsat:

  • 3-6 gece konaklamalarda %25 indirim
  • 7 gece ve üzeri konaklamalarda %30 indirim


Soneva Fushi 

Soneva Fushi 

UNESCO Biyosfer Rezervi olan Baa Atolü’nde yer alan özel bir adada yer alan Soneva Fushi harika bir bitki örtüsü arasında yer alıyor. Deniz uçağıyla havalimanından yarım saatte ulaşabildiğiniz otel “eko-şık” konsepti ile kalbinizi kazanıyor.

Göz kamaştırıcı bembeyaz kumlarla çevrili kıyı boyunca uzanan Soneva Fushi Robinson Crusoe tarzı villaları, yıldızlı SPA merkezi, açık hava sineması, en iyiler arasına girer çocuk kulübü ve talebe göre butler hizmeti ile tam bir lüks sığınak! 395 m2 büyüklüğündeki villaların da yer aldığı otel çekirdek aileler, kabalık aileler ve arkadaş grupları için en uygun konaklama alternatifini sunuyor. 1 yatak odalı villalar olduğu gibi 9 yatak odalı villaları ile tüm konforunuzu düşünüyor.

Fırsat:

  • Ücretsiz deniz uçağı transferi
  • Ücretsiz yarım pansiyon upgrade


COMO Maalifushi

COMO Maalifushi

Kuzey Thaa Atoll’deki tatil beldesinde yer alan Como Maalifushi minimalist stili, hizmet kalitesi ve iddialı yeme-içme mekânları ile özellikle Hollywood ünlüleri ve tasarımcılarının gözdesi.  Havalimanından 60 dakika süren bir deniz uçağı uçuşu ile ulaştığınız otel Thaa Atoll’de yer alan tek otel olarak da ıssız lokasyon severlerin ilgisini çekiyor.

Son derece sade olmasına rağmen sizi etkilemeyi başaran stili otelin her alanında kendini hissettiriyor. Mercanlarla çevrili otel harika bir resif kaynağına sahipken mahremiyete önem verilerek konumlandırılan 65 villası hem kumsalda hem de deniz üzerine özenle dağıtılmış. Tropikal minimalizim en iyi örneklerinden olan Como Maalifushi çocuk kulübü ile sakin ve sessiz bir Maldivler deneyimi yaşamak isteyen ailelerin kurtarıcısı oluyor.

Fırsat:

  • 1 Nisan tarihine kadar yapılacak konaklamalarda Beach Suit’ten Water Suite’e ücretsiz upgrade
  • Ücretsiz deniz uçağı transferi
  • Ücretsiz yarım pansiyon upgrade


Joali Maldives 

Joali Maldives 

Takımadaların en derin ve en büyüklerinden biri olan Raa Atoll üzerinde, Muravandhoo Adası’nda konumlanan Joali Maldives havalimanından 45 dakikalık bir deniz uçağı mesafesi uzaklıkta. Tasarımı ve konumu ile etkileyen villaları, örnek gösterilen servis hizmeti, leziz yemekleri ve sunduğu eşsiz olanaklar ile beklentilerin üzerine çıkan bir Maldivler oteli. Otele girişinizden çıkış işlemlerine kadar geçen sürede “şu da olsaydı” diyeceğiniz bir şeyin eksikliğini hissetmeyecekseniz bile.

Yapımında 900 zanaatkarın çalıştığı otel şık, sofistike ve karşı konulmaz bir sıcaklıkla dekore edilmiş. Feleksan Onar, Seçkin Pirim, Porky Hefer gibi sanatçıların eserleri ile zenginleşen otelin 6 farklı kategoride 73 villası bulunuyor. Diğer oteller gibi hem plaj hem de deniz üzerinde konaklama şansınız var. Çocuk kulübü sayesinde bu tatilde çocuklar da harika zaman geçirecek!

Fırsat:

  • Minimum 4 gece konaklamalarda %25 indirim


Constance Halaveli

Constance Halaveli

Maldivler denince Constance Halaveli’den bahsetmemek olmaz! Adalar üzerinde bilinen ve rüştünü ispat eden otel North Ari Atoll’de yer alıyor. Havalimanı’ndan 25 dakika süren bir deniz uçağı yolculuğuyla kolaylıkla ulaşabildiğiniz otel deniz üzerine inşa edilen villaları ve aileler için kullanışlı olan kumsal villaları ile herkesin talebine hitap ediyor.

Okyanus manzarası, hindistancevizi ağaçlarıyla çevrili arazisi ve geleneksel Maldivler villaları ile tüm görsel beklentilerinize cevap veren Constance Halaveli geleneksel bir öğe olan Dhoni teknesini yansıtan mimarisi ile dikkatleri çekiyor. Dalış merkezi, su sporları tesisi, spor salonu, tenis kortu ve SPA merkezi ile sıkılmanıza asla izin vermiyor.

Fırsat:

  • Varıştan 45 gün önce yapılan rezervasyonlarda Water Villa konaklamalarında %40 indirim

Maldivler seyahat programı ve rezervasyon için:
travel@julesverne.com.tr

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.