2020 Şubat Ayının En Keyifli Destinasyonları

06 Şubat 2020

Sevgililer günü ile birlikte “en romantik ay” olan Şubat  için aslında çok daha fazlasını söyleyebiliriz. Bembeyaz karlarla kaplı kayak merkezlerine gitmek isteyenler, sıcak destinasyonlarda güneşin tadını çıkarma hayali kuranlar, karnavalların coşkusuna ortak olmak isteyenler bu yazı tam size göre. Madrid’den karnaval heyecanını yaşayan romantik Venedik’e; karnavalların ana vatanı Rio de Janeiro’dan Rusya’nın ışıltılı ve ihtişamlı şehri St. Petersburg’a 2020 Şubat ayının en keyifli destinasyonları…

Madrid, İspanya

İspanya’nın enerjik şehri dendiğinde akla ilk Barcelona gelse de Madrid’i asla ikinci plana atmayın! Bu şehrin enerjisi Barcelona’yı aratmıyor. Barok mimarisinin izlerini taşıyan bulvarları, zengin koleksiyonları ile hayranlık uyandıran müzeleri, yemyeşil parklarıyla kültürel olarak ruhunuzu besleyen şehir hip alışveriş caddeleri, tapas barları ve gece hayatıyla da enerjisini herkesle paylaşmaya hazır. Tasarım butikleri, gastrobarları ve galerileri ile genç kitlenin odağı haline gelen Madrid’in yaşam kodlarında “eğlence, yenilik ve lezzet” var.

Méribel, Fransa 

Fransa’nın gözde kayak bölgesi Les 3 Vallées’nin en sevilen kayak merkezi Méribel aynı zamanda bağlantıları sayesinde dünyanın en büyük kayak alanına sahip! Toplam 600 km uzunluğunda pistlere sahip olan Méribel her seviyedeki kayakçıya uygunluk sağlıyor. İster kayağa yeni başlayın isterseniz uzman olun isterseniz ileri seviye kayakçı… Tüm yollar Méribel’e çıkıyor. Hem arkadaş grupları hem de aileler için tasarlanan otelleri, kasaba merkezinin kompakt yaşamı da Méribel seçiminize etki edecektir. Cenevre, Lyon veya Grenoble havalimanlarından yaklaşık 2,5 saatlik bir yolculukla Méribel’e ulaşabilirsiniz.

Venedik, İtalya

10 kere gitseniz de asla sıkılmayacağınız destinasyonların başında Venedik geliyor… Üzerinizde bıraktığı hayranlık hissini asla kaybetmeyen bu tarihi şehrin kanalları arasında dolaşmak, feribotla bir yerden bir yere gitmek bile bir dönem filminde gibi hissetmeniz için yeterli oluyor. Tarih, mimari ve kültür öyle güzel korunuyor ki bu şehre ne zaman gelirseniz gelin aradığınızı yine aynı yerde ve bıraktığınız şekilde buluyorsunuz. 25 Şubat’a kadar devam eden Venedik Karnavalı ile şehrin renkli sokaklarına hızlı bir giriş yapın!
“Dünya’da Venedik ile ilgili okuduğunuz hiçbir şey şehirdeki muhteşem ve etkileyici gerçeğe eşdeğer değil.” demiş Charles Dickens. Venedik’te dolaşırken bu sözün ne kadar doğru olduğunu göreceksiniz.

St Petersburg, Rusya

Bir yıldız kümesi gibi parlayan St. Petersburg, dokunmaya kıyamayacağınız bibloyu andırıyor. Sizi beklemediğiniz anlarda binaları, sürprizli sokakları, manzaraları ve sanata olan tutkusuyla etkisi altına alıyor. Arnavut kaldırımlı sokaklarının romantizmi, tarihi binalarının asaleti, kanal manzaraları bu şehre çok yakışıyor. Bale ve opera performanslarının en yoğun olduğu kış sezonunda hayran bırakan gösterileri seyretmenin, zengin tarihine şahit olmanın keyfini sürmek için zaman kaybetmeyin.

Rio de Janeiro, Brezilya 

Brezilya’nın güneydoğusunda yer alan Rio de Janeiro, parlak renkleri ile gözünüzü kamaştırırken şehrin arkasında yükselen dağlar güzel bir fon oluşturuyor. Siz durgun olsanız bile bu şehir fark ettirmeden ritmiyle sizi de harekete geçiriyor ve bir anda kendinizi Rio’nun sokaklarında, Latin kültürünün içinde buluyorsunuz. Tropikal manzaraları, sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden gece hayatı, sonsuz gibi görünen sahiliyle kesinlikle farklı bir şehir. 21-26 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen olan Rio Karnavalı, şehrin enerjisi ve mutluluğu adına çok şey söyleyecek!

BONUS: Auckland, Yeni Zelanda

Yeni Zelanda’nın en büyük ve kalabalık şehri Auckland… Muazzam limanı ve imkanları sayesinde “Yelkenliler Şehri” olarak anılan Auckland bir yandan metropol beklentilerini karşılarken diğer yandan doğasına bağlılığı ile size alan tanıyor. Şehir nimetlerinden sonuna kadar faydalanıp bir de doğayla iç içe olmak istiyorsanız gezginlerin radarındaki bu sofistike şehri deneyimlemelisiniz. Arkadaş canlısı şehrin sokaklarında dolaşıp, restoran ve kafelerinde zaman geçirdikçe kendinizi buraya daha yakın hissedeceğinize şüphe yok!

Size özel seyahat programı ve rezervasyon için:
travel@julesverne.com.tr
0212 266 6363 – 118

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.