Yurt Dışı Şirket Gezileri Başladı

14 Ekim 2021

Aşı çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiği bu günlerde yurt dışındaki birçok destinasyondan güzel haberler gelmeye başladı. Aşılama ve alınan tedbirler ile seyahat yasağını kaldırarak, misafirlerini yeniden ağırlamaya başlayan ülkelerin sınırlarının açılmasıyla birlikte yurt dışı gezi seçenekleri arttı.

Bu güzel gelişmeler ile biz de JULES VERNE MICE olarak sizler için kurum bağlılığının yanı sıra motivasyon ve ödüllendirmenin en güzel uygulamalarından biri olan, uzun süredir hasretini çektiğimiz “Kurumlara Özel Yurt Dışı Şirket Gezileri” hazırladık.

Yurt Dışı Şirket Gezileri bayi ve çalışan bağlılığını artırma, pozitif çalışma ortamı yaratma ve memnuniyeti yükselterek mutlu işgücü ortamı oluşturmak için kullanılan en verimli yöntemlerden biri.  İletişimi geliştirme ve sağlamlaştırma açısından elverişli bir ortam oluşturan yurtdışı seyahatler, kurumsal ve aynı zamanda sosyal etkileşimi teşvik etmesi açısından da oldukça önemli.

Kurum içi enerjinizi yükseltip güçlendirmek, bayi veya çalışanlarınızı ödüllendirip, motivasyonlarını arttırmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız, vize ihtiyacı olmadan hemen gidilebilecek birbirinden keyifli 7 destinasyondan birini seçin, gerisini bize bırakın.

A’dan Z’ye tüm süreçlerini yönettiğimiz, şirket hedefleriniz doğrultusunda yaratıcı etkinliklerle zenginleştirdiğimiz yurt dışı gezilerimiz ile 360 derece hizmet sunuyor, size sadece güzel sürprizler yaşatıyoruz!

Vizesiz hemen gidilebilecek 7 destinasyondan birini seçin; detaylarla biz ilgilenelim, siz sadece keyfini çıkarın!

Birbirinden güzel sokakları, kültürel mirası ve sabahın erken saatlerine kadar devam eden gece hayatı ile Lviv; yüzyıllar öncesine dayanan zengin tarihi ile Kiev; Balkanların Paris’i Belgrad; doğayla bütünleşen tertemiz havası ve mükemmel şehirciliğiyle Beyaz Rusya’nın göz alıcı başkenti Minsk; Tayland’ın her daim en gözde tatil şehirlerinden Pattaya; tarih boyunca İpek Yolu’na ev sahipliği yapan Bişkek; klasik Amerikan arabaları ve rengarenk evlerle süslenmiş caddelerinden geçerken her köşesinde tarih ve sanata dair bir şeyler görebileceğiniz Küba’nın başkenti Havana‘da gezilecek çok yer, keşfedecek çok şey var!

LVIV- UKRAYNA

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde bulunan Lviv; birbirinden güzel sokakları, kültürel mirası, kaliteli restoranları, müzeleri, kafeleri, barları ve sabahın erken saatlerine kadar devam eden gece hayatı ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Pasaporta ihtiyacınız olmadan, yeni kimlik kartınızla seyahat edebileceğiniz Lviv’de iki doz BionTech aşınız mevcutsa; PCR testi veya karantinaya ihtiyaç duymadan otelinize yerleşerek, şehri keşfedebilirsiniz. 3 gece, 4 gün 419 Eur’dan itibaren fiyatlarla kurumlara özel LVIV ŞİRKET GEZİSİ detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

KIEV – UKRAYNA

Yüzyıllar öncesine dayanan zengin tarihi, muhteşem gece hayatı, pasaport veya vize olmadan seyahat edilebilmesi ve uygun fiyatlarıyla her zaman önemli bir destinasyon olan Kiev, pandemi sonrasında da bu popülerliğini devam ettiriyor. İstanbul’dan uçuş mesafesi ile sadece 1 saat 45 dakika uzaklıkta olan Kiev tarihi meydanlarıyla, geniş parklarıyla, kafeleriyle, restoranlarıyla ve uygun fiyatlı gündelik hayatıyla şehre gelen misafirleri keyifli bir tatil imkanı sunuyor. İki doz aşınızı olduysanız, herhangi bir PCR testine ihtiyaç duymadan, vizesiz Kiev’e seyahat edebilir, karantina uygulaması olmadan şehrin tadını çıkarmaya hemen başlayabilirsiniz. 3 gece, 4 gün 469 Eur’dan itibaren fiyatlarla kurumlara özel KIEV ŞİRKET GEZİSİ detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

BELGRAD – SIRBİSTAN

7000 yıllık geçmişi ile Avrupa’nın en eski şehirlerinden, Balkanların Paris’i Belgrad, İstanbul ve Atina’dan sonra Kuzey Doğu Avrupa’nın en büyük üçüncü şehri. Tuna ve Sava nehirlerinin birleşim noktasında yer alan başkent, ülkenin kültür, ekonomi, bilim ve eğitim merkezi. Şehrin tabi ki en popüler olduğu yanı, gece hayatı. 170’den fazla gece kulübüyle, sınır komşularından bile hafta sonu turist çekmeyi başaran Belgrad’da eğlence sabah mesai saatine kadar devam ediyor. İki doz BionTech aşınızı olmanız durumunda, seyahat tarihinden 48 saat önce alınacak negatif PCR testi ile Belgrad’a vizesiz seyahat edebilir, karantina uygulaması olmadan şehrin tadını çıkarabilirsiniz. 3 gece, 4 gün 449 Eur’dan itibaren fiyatlarla kurumlara özel BELGRAD ŞİRKET GEZİSİ detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

MINSK – BEYAZ RUSYA

Sovyet izlerini taşımakla beraber harika bir Avrupa şehrini de andıran, ihtişamlı meydanları, muhteşem opera ve tiyatro binaları, renkli gece hayatı ve yeşil dokusuyla Beyaz Rusya’nın göz alıcı başkenti Minsk, doğayla bütünleşen tertemiz havası ve mükemmel şehirciliğiyle huzurlu bir kaçamağın da adresi. İki doz aşınızı olduysanız, herhangi bir PCR testine dahi ihtiyaç duymadan, Minsk’e vizesiz bir şekilde seyahat edebilir, karantina uygulaması olmadan şehrin tadını çıkarmaya hemen başlayabilirsiniz. 3 gece, 4 gün 599 Eur’dan itibaren kurumlara özel MINSK ŞİRKET GEZİSİ detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

PATTAYA – TAYLAND

Tayland’ın her daim en gözde tatil şehirlerinden biri olan Pattaya; fil safarisinden kaplan çiftliğine, muhteşem botanik parkından büyüleyici tapınaklarına, uçsuz bucaksız plajlarından hemen yanı başındaki Mercan Adası’na, gündüz alışverişten gece eğlencesine kadar ziyaretçilerine unutulmayacak bir tatil vadediyor. Gece hayatı konusunda sayılı destinasyondan biri olarak gösterilen, vizesiz seyahat edilebilen Pattaya’ya iki doz aşınızı olmanız durumunda, uçuşunuzdan 72 saat önce alınacak negatif PCR testi ile sorunsuz şekilde seyahat edebilirsiniz.  6 gece, 7 gün 899 Eur’dan itibaren fiyatlarla kurumlara özel PATTAYA ŞİRKET GEZİSİ detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

BİŞKEK – KIRGIZİSTAN

Tarih boyunca İpek Yolu’na ev sahipliği yapan, Rus kültürünün izlerinin hissedildiği Bişkek; geniş bulvarları, tertemiz caddeleri, şehri neredeyse boydan boya kesen kocaman ve yemyeşil park, kafe ve şık restoranları ile Orta Asya şehrinden ziyade, elit bir Avrupa şehrini andırmakta. İki doz aşınızı olduysanız, herhangi bir PCR testine ihtiyaç duymadan, vizesiz Bişkek’e seyahat edebilir, karantina uygulaması olmadan şehrin tadını çıkarmaya hemen başlayabilirsiniz. 3 gece, 4 gün 599 Eur’dan itibaren fiyatlarla kurumlara özel BİŞKEK ŞİRKET GEZİSİ detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

HAVANA – KÜBA

Plajların, romantizmin, devrimin, tarihin, müziğin, mutluluğun, ritmin, kültürün buluştuğu Karayipler’in en coşkulu ülkesi Küba… İspanyol sömürge mimarisi izlerini taşıyan masalsı şehirler, 1950’li yılların izlerini taşıyan Amerikan modeli Cadillac arabalar, her sokaktan duyulan eşsiz canlı müziğin enerjisi, birinci sınıf purolar, başka hiçbir yerde bulamayacağınız mojito çeşitleri bu toprakların kodlarına işlemiş. Direnmenin ve kolektif yaşamın en güzel halini yaşatan Küba’yı sadece tarih kitaplarından değil sokağında neşe saçan insanlarından öğrenmenin tam zamanı! Kendinizi bambaşka bir zaman dilimindeymiş gibi hissedeceğiniz, klasik Amerikan arabaları ile rengarenk evlerle süslenmiş caddelerinden geçerken her köşesinde tarih ve sanata dair bir şeyler görebileceğiniz Küba’nın başkenti ve en büyük şehri Havana‘yı keşfetmeye ne dersiniz?

15 Kasım’dan itibaren turistik ziyaretlere açılacak olan Küba’ya gitmek çok kolay. İki doz aşınızı olduysanız, herhangi bir PCR testine dahi ihtiyaç duymadan, Havana’ya sorunsuz şekilde seyahat edebilir, karantina uygulaması olmadan şehrin tadını çıkarmaya hemen başlayabilirsiniz. 4 gece, 5 gün 1.499 USD’den itibaren fiyatlarla kurumlara özel HAVANA ŞİRKET GEZİSİ detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Kurumlara Özel Yurt Dışı Şirket Gezilerimiz hakkında detaylı bilgi almak ya da farklı destinasyonlarda kurumunuza özel gezi planlaması için

0212 266 63 63’den bizi arayabilir veya outgoing@julesverne.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

 

 

 

 

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.