Yangından Etkilenen Bölgelerimize Destek Olmak İçin Bu Yaz Nerede Kalsak?

11 Ağustos 2021

Ülkemizin cennet köşelerinden Akdeniz ve Ege’de kaybettiğimiz her metrekare orman parçası, yalnız bizim için değil, bütün dünya için önemli bir kayıp. Yeşille mavinin birleştiği o eşsiz güzelliklerin yeşilini her ne kadar bir süre göremeyecek olsak da, gün dayanışma ve bir olma günü…

Yaşanan yangın felaketi sonrası etkilenen bölgelere en önemli desteklerden biri de yüzlerce kişinin çalıştığı işletmelerin hayatta kalmasını sağlayıp, yerel üreticilerin ürünlerinden satın alarak hayatta kalmalarına destek vermek olacak.

Marmaris, Bodrum ve Bozburun başta olmak üzere ekonomisi turizme dayalı ilçelerimizdeki turistik merkezleri tercih edip; oradaki garsonun, köylünün, balıkçının kısaca bölge halkının yanında olduğunuzu göstererek, “Dün olduğu gibi bugün de yanınızdayız. Yaralarınızı birlikte saracağız” demeye ne dersiniz?

İşte, Anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğacak olan Marmaris, Bodrum ve Bozburun’un birbirinden güzel otelleri…

Marmaris Otel Önerileri

Marmaris yeşilin her tonu ile ödüllendirilen, masmavi koyları, doğasını ve doğallığını kaybetmeyen köy ve kasabaları, antik kentleri, doğa parkurları ile Türkiye’nin en zengin ve sonsuz seçenekle donatılmış bölgesi. Selimiye’den Orhaniye’ye, Hisarönü’nden Kumlubük’e özgün tasarımları, doğa içerisindeki konumları ile ayrıcalıklı hissedeceğiniz Marmaris’in En Güzel Otelleri ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bozburun Otel Önerileri

Dağların ve tepelerin kavuştuğu deniz, samimiyetiyle insanı saran kıyı köyleri, sayısız saklı koy, meyve ağaçlarının kokuları ile Bozburun… Ulaşımı kolay olmayınca bakir kalmayı başaran, yoğunluğa ve “şehirleşmeye” karşı direnebilen bir cennetten bahsediyoruz.  Şatafatlı otellerin yerini zarafete bırakan, yapayı değil doğalı tercih eden Bozburun doğasıyla, yaşam felsefesi ile Türkiye’nin en güzel inziva köşesi. Doğaya sağladıkları uyum ile kalbimizi çalan en güzel Bozburun otellerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bodrum Otel Önerileri

Herkesin kendi zevkine uygun bir Bodrum var. Doğa içerisinde, sakin ve gözlerden uzak, eğlenceli, hareketli… Bodrum size hepsini verebilecek kadar zengin ve alternatifli! Yangından en çok etkilenen yerlerden biri olan ülkemizin cennet köşelerinden Bodrum’da konseptleri, kendilerine ait plajları, hizmetleri ile ayrıcalıklı hissedeceğiniz Bodrum’un en güzel otellerine buradan ulaşabilirsiniz.

Size özel seyahat programı ve rezervasyon için:
travel@julesverne.com.tr

 

 

 

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.