Condé Nast Traveler’a Göre 2024’ün En İyi Seyahat Deneyimleri: Şehirler, Adalar, Oteller, Kayak Merkezleri ve Daha Fazlası

14 Ekim 2024

Dünyanın dört bir yanında hayatımıza yeni bakış açıları, yeni duygular ve yeni deneyimler katacak destinasyon var. Dünyaca ünlü seyahat dergisi Condé Nast Traveller‘ın bu yılki “Dünyanın En İyileri” araştırması sonuçlandı! Binlerce seyahatseverin oylarıyla belirlenen liste, 2024’te keşfetmek için sabırsızlanacağınız destinasyonları gözler önüne seriyor.

Rengarenk kültürlerden, tarihi dokulardan ve eşsiz doğal güzelliklere kadar pek çok farklı deneyimi bir araya getiren bu liste, seyahat tutkunlarına ilham olacak.

Bu yıl, hem şehirlerin kültürel zenginlikleri hem de doğanın eşsiz güzellikleri ön plana çıktı. İster tarihi dokuyu keşfetmek isteyin, ister doğa ile iç içe olmak isteyin, Condé Nast Traveler’ın listesinde mutlaka size hitap eden bir destinasyon bulacaksınız. “Dünyanın En İyileri” listesi, sadece bir seyahat rehberi değil, aynı zamanda yeni kültürler keşfetmek, farklı bakış açıları kazanmak ve unutulmaz anılar biriktirmek isteyenler için bir ilham kaynağı.

Hazırsanız, Conde Nast Traveller’ın “Dünyanın En İyileri” içeriklerinden ilham alarak dünyanın en iyi şehirlerini, adalarını, kayak merkezlerini, tren yolculuklarını, spa otellerini ve daha fazlasını keşfe çıkalım!

Keşif Tutkunlarına İlham Verecek Dünyanın En İyi Şehirleri

Condé Nast Traveller tarafından düzenlenen “Dünyanın En İyileri” anketine katılan seyahatseverler; şehirleri görülecek yerlerine, önemli rotalarına, kültürüne, mutfağına, alışveriş olanaklarına, insanlarının güleryüzlü ve sevecen olmasına göre derecelendirerek “Dünyanın En İyi Şehirleri” listesini belirledi. İçimizde seyahat etme arzusu uyandıracak dünyanın en iyi şehirlerine buradan ulaşabilirsiniz.

2024’e Damgasını Vuran Avrupa’nın En Popüler Şehirleri

Avrupa’nın En İyi Şehirleri ödüllerinde, sıcak ikliminin verdiği samimiyet ve insanı mutlu eden şehir hayatı ile son dönemin parlayan yıldızı olan Valencia, bu yıl zirveyi kimseye bırakmayarak listenin 1. sırasında yer aldı. Sevilla‘dan Palma‘ya; Paris‘den Madrid‘e; Budapeşte‘den Milano‘ya; Berlin‘den Viyana, Stockholm ve Valencia‘ya kadar uzanan Avrupa’nın En İyi Şehirlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ischia İtalya

2024’de Mutlaka Gezilmesi Gereken Dünya’nın En İyi Adaları

Gözlerinizi kapatın ve masmavi suların üzerinde süzülen martıların sesini duyun. Eşsiz manzaralar eşliğinde tadacağınız lezzetli yemeklerle damağınızın şenleneceğini hayal edin. Hazırsanız, dünyanın en iyi adalarında unutulmaz bir yolculuğa çıkıyoruz! Ischia’dan Kıbrıs’a; Korsika’dan Rodos’a; Menorca’dan Skiathos’a; Girit’ten Paros, Sardunya ve Madeira’ya kadar uzanan Dünyanın En İyi Adaları’na buradan ulaşabilirsiniz.

Dünyanın En İyi Tren Yolculukları!

İkonik vagonları, panoramik pencereleri ve ödüllü mutfaklarıyla trenler, unutulmaz bir seyahat deneyimi sunuyor. Bu tren yolculukları sadece bir yerden bir yere gitmek değil, aynı zamanda yeni kültürler keşfetmek, doğanın güzelliğini deneyimlemek ve kendinizi şımartmak için de mükemmel bir fırsat. “Dünyanın En İyileri” içeriklerinden ilham alarak dünyayı yavaş seyahatin en keyifli hali tren yolculukları ile keşfetmek isteyen seyahatseverler için işte Dünyanın En İyi Tren Yolculukları

Ruhunuzu ve Bedeninizi Yenileyebileceğiniz Dünyanın En İyi Spa Destinasyonları!

Yoğun geçen bir yılın ardından kendinize zaman ayırmak ve yenilenmek ister misiniz? Konumu, sunduğu hizmetler, servis kalitesi ve wellness programları gibi birçok kriterde değerlendirilen bu spa merkezleri, doğayla iç içe huzurlu bir yoga seansından, yenileyici bir masaj terapisine ve lezzetli sağlıklı menülere kadar unutulmaz deneyimler sunuyor. Avusturya’nın Alplerindeki termal sulardan, Yunanistan’ın tarihi taş evlerindeki geleneksel masajlara kadar, her zevke ve bütçeye uygun seçenekler bu listede. Condé Nast Traveler okuyucularının oyları ile seçilen Avusturya’dan İsviçre’ye; Almanya’dan Yunanistan, İtalya ve İspanya’ya kadar uzanan Dünyanın En İyi Spa Destinasyonlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kar Krallıklarının En İyileri: Dünyanın En İyi Kayak Merkezleri

Condé Nast Traveller’ın “Dünyanın En İyileri” anketine katılan seyahatseverler, kayak merkezlerini karla kaplı dağ yamaçları, nefes kesen manzaraları, kusursuz pist düzenlemeleri gibi konu başlıkları üzerinden değerlendirerek dünyanın en iyi kayak merkezleri listesini belirledi. Avusturya Alplerindeki tarihi kasabalardan İtalya Dolomiti’ndeki nefes kesen manzaralara, Fransa’nın lüks kayak merkezlerinden İsviçre’nin eşsiz doğal güzelliklerine kadar dünyanın dört bir yanından seçkin kayak destinasyonları sizi bekliyor.  Condé Nast Traveler okuyucularının oyları ile seçilen Avusturya‘dan İtalya‘ya; Fransa‘dan İsviçre’ye kadar uzanan Avrupa’nın En İyi Kayak Merkezlerine buradan ulaşabilirsiniz.

2024’ün En İyi Otelleri

Condé Nast Traveler tarafından yayınlanan “Dünyanın En İyi Otelleri” listesinde bu yıl Türkiye’nin incisi İstanbul’dan 8 otel yer aldı. Kalite odaklı hizmet anlayışı, ambiyansı ve sunduğu servis çeşitliliği ile birçok ödüle layık görülen The Ritz-Carlton Istanbul, “Readers Choice Awards” da en yüksek oyu alarak Türkiye birincisi oldu. Condé Nast Traveler okuyucularının oyları ile seçilen Fransa‘dan Yunanistan‘a; İrlanda‘dan Floransa‘ya; İtalya‘dan Portekiz, İspanya ve Türkiye‘ye kadar uzanan Dünyanın En İyi Otellerine buradan ulaşabilirsiniz.

 Condé Nast Traveler tarafından yayınlanan “Dünyanın En İyileri” listesinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Size Özel Seyahat Programı için:
travel@julesverne.com.tr

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.