THY Erken Rezervasyon Kampanyası ile Türkiye’nin Dört Bir Yanını En Uygun Fiyatlarla Keşfedin!

11 Mayıs 2023

Eşsiz güzellikleri ile göz kamaştıran Türkiye’nin dört bir yanındaki birbirinden güzel şehirleri, Türk Hava Yolları’nın 449 TL’den başlayan fiyatları ile keşfetmeye ne dersiniz?

01 Kasım 2023 – 15 Ocak 2024 tarihleri arasındaki seyahatiniz için 10 – 11 Mayıs 2023 tarihlerinde uçak biletinizi alın, Türkiye’nin birbirinden güzel rotalarına Türk Hava Yolları’nın  konforlu uçuş deneyimiyle en uygun fiyatlara uçun!

Karadeniz’den Ege’ye; Marmara’dan Güneydoğu Anadolu’ya; İç Anadolu’dan Akdeniz ve Doğu Anadolu’ya kadar uzanan eşsiz güzellikleri ile Türkiye’nin dört bir yanındaki doğal ve tarihi güzelliklerle dolu birbirinden güzel şehirlerini keşfetmek için bu kampanyayı kaçırmayın!

mardin

Kampanya Detayları

Satış Dönemi: 10 – 11 Mayıs 2023 (dahil)
Seyahat Dönemi: 01 Kasım 2023 – 15 Ocak 2024 (dahil)

  • Kampanya, 10 – 11 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılan biletlemelerde ve 01 Kasım 2023 – 15 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen seyahatlerde geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında Türk Hava Yolları iç hat direkt uçuşlarda (KKTC Ercan uçuşlar hariç) tüm vergiler dahil EcoFly 449 TRY, ExtraFly 569 TRY ve PrimeFly 599 TRY‘den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.
  • Kampanya, İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi direkt Economy Class uçuşlar için geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında sunulan ücretler, tek yön ücretleridir.
  • Kampanyada belirtilen ücretlere Kıbrıs Ercan Havalimanı codeshare ve AnadoluJet seferleri hariç, tüm vergi ve harçlar dahildir.
  • Rezervasyon ve biletleme işlemi aynı anda tamamlanmalıdır. Kampanya kapsamında belirtilen ücret, rezervasyon yapılmış ancak satın alması tamamlanmamış biletlemelerde geçerli değildir.
  • Seyahat değişikliği ve iade geçerli değildir.
  • Kampanya biletleri sınırlı sayıdadır.
  • Kampanya grup rezervasyonları için geçerli değildir.

Bilet talepleriniz için: bilet-bolumu@julesverne.com.tr 

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.