Seyşeller Seyahat Severlere Kapılarını Açıyor!

22 Mart 2021

Hint Okyanusu’nun incisi Seyşeller 25 Mart’ta tüm dünyadan seyahat severlere kapılarını açıyor! 

25 Mart 2021 tarihinden itibaren aşı veya karantina gereksinimi olmaksızın, kalkıştan en fazla 72 saat önce yapılan negatif COVID‑19 PCR test sonucunu ibraz ederek Seyşeller‘de rüya gibi bir tatil yapabilirsiniz.

Hint Okyanusu’nda 115 tane granit ve mercan adasından oluşan Seyşeller, ender bulunan flora ve faunası, beyaz kumsalları, kristal berrak denizi, antik çağlara uzanan tarihi ve konaklama çeşitliliği ile dünyanın tropik turizm cennetlerinden bir tanesi!⁠ Kusursuz doğal güzelliği, bakir yaşamı, onlarca hayvan türüne ev sahipliği yapmasıyla doğa severleri de mıknatıs gibi kendine çekiyor!

seyşeller

Ayrıca vize zorunluluğu olmaması, Türk Hava Yolları ile 7 saat 50 dakika süren direkt uçuşlarla kolayca gidilebilmesi, Türkiye ile sadece +1 saat fark olması da Seyşeller’i daha da cazip kılıyor. ⁠

Doğu Afrika’da, Hint Okyanusu’nda 115’in üzerinde adadan oluşan bir ada ülkesi olan Seyşeller, Madagaskar’ın kuzeydoğusunda yer alıyor. Ilıman bir iklime sahip olan adalarda yıllık ortalama sıcaklık 20 derecenin üzerinde. Seyşeller UNESCO Dünya Mirası listesindeki Aldabra Mercan Atolü ve Cennet Bahçesi olarak anılan Vallée de Mai’ye de ev sahipliği yapıyor.

Seyşeller, eşsiz sualtı yaşamı, nadir bulunan doğal güzellikleri, koruma altındaki bitki türleri, hafızalardan silinmeyecek manzaralarıyla siz seyahat severleri bekliyor!

COVID-19 tedbirleri kapsamında ülkelerin giriş kuralları, ülkelerin resmi mercileri tarafından günlük veya anlık olarak değiştirilebilmektedir.

Seyahat etmek istediğiniz destinasyona ilişkin bilgi ve sorularınız için: travel@julesverne.com.tr

Vize ile ilgili detaylı bilgi ve sorularınız için: Vize.Bolumu@julesverne.com.tr

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.