Mısır’a Vizesiz Seyahatler Başladı!

18 Nisan 2023

Mısır, Türk vatandaşlarına kapıda vize uygulaması başlattı!

Mısır Hükümeti seyahat prosedürlerini güncelleyerek, 17.04.2023 tarihinden itibaren Türk vatandaşlarının yaş sınırı olmaksızın 25 USD karşılığında kapıda vize ile Mısır’a seyahat edebileceğini duyurdu.

niles cruise jules verne travel

Türk vatandaşlarının kapıda vize uygulaması ile rahat bir şekilde seyahat edebileceği Mısır, mistik ve oryantal dokulara sahip bir keşif için her zaman renkli ve ilham verici!

Orta Doğu’nun en büyük ve tarihi ile en zengin ülkelerinden biri olan Mısır; Orta Doğu ve Kuzey Afrika arasında köprü vazifesi gören, kadim gizemleri günümüzde dahi araştırılan ülkelerden bir tanesi. 7000 yıllık tarihi, mitolojisi ve efsaneleri ile insanlığa ilham olmaya devam eden ülke, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış.

Dünyanın ilk modern devletlerinden biri olan bu kadim uygarlığın izlerini hala koruduğunu görmek gerçekten büyüleyici. Eski Mısır’dan kalma, tanrı ve tanrıçalara adanmış devasa tapınaklar ve piramitlerin ihtişamı karşısında küçük bir dil tutulması yaşamamak imkansız. Mısır yalnızca Firavunlar döneminde inşa edilen ve dünyanın yedi harikasından ilki olan Keops piramitleriyle değil sanatı, tarihi ve kültürüyle de kendine hayran bırakıyor.

Sahip olduğu köklü tarihi geçmişiyle dünyanın en özel bölgelerinden biri olma özelliğini barındıran Mısır’ın başkenti Kahire; Nil Nehri kıyısında, Eski Mısır’ın güney sınırını belirleyen, binlerce yıllık tarih ve kültürle yoğrulmuş Aswan kesinlikle görülmeye değer!

Yüzyıllardır Mısır’a hayat veren Nil nehri üzerinde yapılacak bir gemi gezisi, Mısır’ın antik harikalarını keşfetmek için harika bir yol. Luxor ve Aswan arasında yapılan nehir yolculuğu ile eski Mısır’dan kalma, tanrı ve tanrıçalara adanmış devasa tapınaklar, gösterişli mezarlar ve piramitlerin ihtişamı ile Mısır’ın büyüleyici dünyasını keşfedebilirsiniz.

 

Mısır’da size özel seyahat programı için: travel@julesverne.com.tr

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.