Hatay’dan Eskişehir’e Uzanan Bir Rally Raid Macerası: TransAnatolia

25 Ağustos 2022

JULES VERNE MICE olarak organizasyonunu gerçekleştirdiğimiz dünyanın en büyük ve zorlu ralli raid yarışlarından TransAnatolia, 12.yılında 2.800 km’lik rotasıyla Türk motorsporları tarihinde ilk kez bir yarışa ev sahipliği yapan Hatay‘dan 20 Ağustos’ta start aldı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı TGA destekleriyle düzenlenen TransAnatolia 27 Ağustos’ta Eskişehir’de sona erecek. Motosiklet, Quad, SSV, Otomobil ve Kamyon kategorilerinde 56 rally, 28 raid olmak üzere toplam 84 yarış aracı ve 115 yarışçının  katıldığı TransAnatolia’ya, bu yıl Türkiye’nin yanı sıra İtalya, Fransa, İngiltere, Hollanda ve Avustralya’dan da katılım var. 16 il sınırından geçilecek yarış rotasında yarışmacıları bu yıl oldukça zorlu zirveler bekliyor.

Tarihin tozlu sayfalarında, geçmişe yolculuk yaparak, macera dolu bir yarışa imza atan tüm yarışçılara başarılar diliyoruz!

TransAnatolia’nın ana sponsorları arasında; 30 yıla yaklaşan geçmişi boyunca Türkiye motosiklet kültürüne sağladığı katkı kadar, verdiği yön ve temsil ettiği markalarla büyümeye devam eden Ducati/Korlas ve kültür, tarih, eğitim, sanat, eğlence ve ticaret alanlarında bir olimpiyatı Hatay’a getiren, onlarca medeniyete ev sahipliği yapan Expo’21 Hatay yer alıyor. Spor Toto, General Tire, İzeltaş, Castrol, Zorlu Enerji, Fiat, Mitas, Fikirmedya, Jules Verne ve 4x4Europarts ise yarışı destekleyen diğer kurumlar arasında yer alıyor. Castrol bu yıl aynı zamanda yarışın motosiklet kategorisinin de isim sponsorluğunu üstlendi. TransAnatolia’nın bu yılki medya sponsorları ise Power Group, Motorsport.com.tr ve Soloenduro.it.

TransAnatolia Rally Raid Hakkında

Türkiye’de 2010 yılından beri her yıl düzenlenen bir motorsporları yarış organizasyonudur. Yarışta Motosiklet, 4×4 Otomobil, Kamyon, Quad ve SSV kategorilerinde ve yol dışı etaplarda yarışılmaktadır. TransAnatolia kısa sayılabilecek bir süre içinde dünyanın en iyi ralli raid yarışlarından biri olarak tanınmaya başlanmıştır. TransAnatolia’da sporcular dünya standartlarında yol notları ile yarışmakta ve kesintisiz bir şekilde çalışmakta olan uydu takip sistemi ile izlenmektedir. Uydu takibiyle birlikte çeşitli aktif ve pasif güvenlik tedbirleri mümkün olan en üst düzeyde sağlanmaktadır. www.transanatolia.com

JULES VERNE MICE olarak, dünyanın en büyük ve zorlu ralli raid yarışlarından TransAnatolia’da yer alan sporcuların  motor sporlarına olan tutkularını takdir ediyor, aynı tutkuyu ve heyecanı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Sporu Seviyor ve Destekliyoruz! 

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.