“Bir Gecede Binbir Gece” 12 Ocak 2022’de Zorlu PSM’de

22 Aralık 2021

JULES VERNE MICE olarak organizasyonuna destek verdiğimiz; Pers Mitolojisi’nden çağdaş İran sanatına, Firdevsi’den Attar Nişaburi’ye, masallı, şiirli, müzikli bir İran yolculuğu “Bir Gecede Binbir Gece” 12 Ocak 2022’de Zorlu PSM’de gösterime giriyor!

Shahzadeh N. İgual‘in tasarlayıp yönettiği “Bir Gecede Binbir Gece” gösterisi, Kültürel Dönüşüm Derneği  yararına 12 Ocak 2022 tarihinde Zorlu PSM Turkcell Platinium Sahnesinde sergilenecek.

Sanatçı, klasik ve muasır İran edebiyatından incelikle seçtiği destanlardan bölümler ve şiirlerden dizeleri sahnede Türkçe ve Farsça yorumlarken, izleyicileri unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak.

İgual’e, bu gösteri için İran’dan davet ettiği Amir Ashkan Project, konuk gitarist Akın Eldes’le birlikte, temellerini geleneksel İran müziği ve edebiyatından alan, setarla gitar ve saksofonu, santur ve kemençeyle piyano ve bas gitarı buluşturduğu modern müziğiyle eşlik edecek…

Gösteri biletleri buradan temin edilebilir.

  • Etkinlik kapı açılış saati 19:30, etkinlik başlangıç saati 20:00’dir.
  • Etkinlik 13 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.
  • Etkinlik girişinde aşı kartı ve PCR testi yanında Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, HES kodu sorgulaması da yapılır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekana gelmeden önce, Hayat Eve Sığar uygulamasını indirip HES kodu alması gerekmektedir. Aşı kartı veya negatif PCR testi ibraz edilse dahi “HES Kodu sorgula” bölümünden “riskli değildir’’ sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilir.
  • 18 yaş üzeri misafirlerimiz etkinliğe gelmeden önce HES (Hayat Eve Sığar) uygulamalarının güncel olduğundan, HES Kod Ayarları bölümünün altında bulunan Risk Durumu, Aşı Durumu, Hastalık Durumu ve Test Durumu alanlarının paylaşıma açık olduğundan emin olmalıdır.
  • HES uygulaması üzerinden 18 yaş üzeri misafirlerimiz tarafından aşı kartı gösterilmesi veya azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu bulunmaktadır. T.C Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren, Covid-19 geçirmiş kişiler ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile salona seyirci olarak girebilecektir. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecektir.
  • Zorlu PSM’de gerçekleşecek etkinliklerin tümü pandemi sebebiyle özel kurallara tabidir. Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı ve yaptırımları kabul etmiş sayılır.
  • Zorlu Center arama noktalarında görevliler tarafından vücut ısısı ölçümü yapılacaktır. Vücut ısısı 38C üzerinde olan misafirler içeri alınmayacaktır.
  • Etkinlik girişinde Zorlu PSM tarafından yeni maskeler dağıtılacaktır. Alan içinde farkındalığı sağlamak amacıyla yeni verilen maskelerin takılması zorunludur.

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kültürel Dönüşüm Derneği Hakkında:

Kültürel Dönüşüm Derneği Türkiye’de ve global ölçekte yaşanan önemli olayların sonucunda ortaya çıkan kültürel değişimlerin özellikle çocuklar ve gençler üzerindeki etkilerini, çözümlerini araştırmayı ve genç kuşakları bu değişiklikler konusunda Türk kültürüne uygun biçimde geleceğe daha bilinçli hazırlamayı amaçlıyor.

Başkanlığını Zafer Kozanoğlu’nun, başkan yardımcılıklarını da Berrin Zorlu ve Berna Çebi’nin üstlendiği Kültürel Dönüşüm Derneği gelecek, çocuk, yaşam, kültür ve sanat temelli her olgunun dönüşümüne katkı vermek ve bir sonraki yüzyılın tasarlanmasında rol oynamak için çalışıyor.

 

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.