Kurumlara Özel Yurt Dışı Şirket Gezilerimiz İle Dünyayı Keşfedin!

28 Mart 2022

Kurum içi enerjinizi yükseltip güçlendirmek, bayi veya çalışanlarınızı ödüllendirip, motivasyonlarını arttırmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız, kolay seyahat koşulları ile öne çıkan, vize ihtiyacı olmadan hemen gidilebilecek birbirinden keyifli 6 destinasyondan birini seçin, gerisini bize bırakın.

Dünyada birçok ülkenin “normalleşme” süreci kapsamında Covid-19 nedeniyle yürürlüğe koyduğu kuralları ve kısıtlamaları kaldırması, çok özlediğimiz birbirinden keyifli yurt dışı seyahatlerinin de önünü açtı. Bu güzel gelişmeler ile biz de JULES VERNE MICE olarak sizler için kurum bağlılığının yanı sıra motivasyon ve ödüllendirmenin en güzel uygulamalarından biri olan “Kurumlara Özel Yurt Dışı Şirket Gezileri” hazırladık.

A’dan Z’ye süreçlerini yönettiğimiz, şirket hedefleriniz doğrultusunda yaratıcı etkinliklerle zenginleştirdiğimiz yurt dışı gezilerimiz ile 360 derece hizmet sunuyor, size sadece güzel sürprizler yaşatıyoruz!

M.Ö 5. yüzyıla uzanan zengin tarihi ile Budva; Balkanların Paris’i Belgrad; tarih boyunca İpek Yolu’na ev sahipliği yapan Bişkek; Afrika’nın en canlı şehirlerinden biri olan Cape Town; Tayland’ın uzaktan kaotik, içine girdiğinizde kendi cennetinizi yaratmaya imkan veren cenneti Phuket; klasik Amerikan arabaları ve rengarenk evlerle süslenmiş caddelerinden geçerken her köşesinde tarih ve sanata dair bir şeyler görebileceğiniz Küba’nın başkenti Havana’da gezilecek çok yer, keşfedecek çok şey var!

BUDVA – KARADAĞ 

1 saat 45 dakika süren kısa uçuşlarla, Türk vatandaşlarının vizesiz gidebildiği ülkeler arasında yer alan Budva kesinlikle görülmeye değer! M.Ö 5. Yüzyıla uzanan zengin tarihi ile Budva, masal kitaplarından bahsedilen diyarlar gibi özel, benzersiz ve sizi kucaklayan bir şehir. Roma, Venedik ve Osmanlı hakimiyetlerine giren, Napolyon Dönemi’nde Fransa tarafından yönetilen ve sonrasında Avusturya – Macaristan İmparatorluğu kontrolüne geçen Budva’da bugün tüm medeniyetlerin izleri bir arada. Yunan ve Roma uygarlıklarından bugüne kadar gelen eserlerin bulunduğu eski şehir Stari Grad, dünya jet sosyetesini buluşturan Sveti Stefan adası, Budva Rivierası’nın en uzun sahilleri sayesinde bu şehri sevmek için fazladan bir çaba göstermenize gerek kalmayacak. 3 gece, 4 gün 469 Eur’dan itibaren başlayan fiyatlarla kurumlara özel BUDVA ŞİRKET GEZİSİ detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

BELGRAD – SIRBİSTAN 

7000 yıllık geçmişi ile Avrupa’nın en eski şehirlerinden, Balkanların Paris’i Belgrad kesinlikle görülmeye değer! Sava ve Tuna nehirlerinin kavuştuğu noktada yer alan Belgrad yemyeşil ormanlarla çevrili. Şehir renkli gece hayatı, geleneksel ve yenilikçi restoranları, butikleri ve müzeleriyle kendini sevdirmeyi başarıyor. 170’den fazla gece kulübüyle, sınır komşularından bile hafta sonu turist çekmeyi başaran Belgrad’da eğlence sabah mesai saatine kadar devam ediyor. 3 gece, 4 gün 449 Eur’dan itibaren başlayan fiyatlarla kurumlara özel BELGRAD ŞİRKET GEZİSİ detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

CAPE TOWN – GÜNEY AFRİKA 

Atlas Okyanusu ile Hint Okyanusu arasında yer alan konumuyla çarpıcı plajları, yemyeşil tarım arazileri ve nefis üzüm bağlarıyla çevrili Cape Town, Afrika’nın en canlı şehirlerinden bir tanesi. Afrika, Asya ve Avrupa kültürlerinin değişik bir karışımından oluşan popülasyonu şehrin müziğine, mimarisine ve mutfağına yansıdığı için Cape Town’da yapılacak, görülecek çok şey var. Pırıl pırıl güneş, uçsuz bucaksız okyanus, taptaze bir hava ve Masa Dağı’nın tanımladığı Cape Town, hafızalarınıza kazınacak bir seyahat deneyimi vadediyor. 4 gece, 5 gün 1.299 Eur’dan başlayan fiyatlarla kurumlara özel CAPE TOWN ŞİRKET GEZİSİ detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

PHUKET – TAYLAND 

Tayland’ın uzaktan kaotik, içine girdiğinizde kendi cennetinizi yaratmaya imkan veren cenneti Phuket “deniz-kum-güneş” güzelliğine indirgenmeyecek egzotik kültürü ve tropik bitki örtüsüyle “rüya ada” olmaya devam ediyor. Renkli yaşamı, el değmemiş plajları, kristal görünümündeki deniz suları, kireçtaşından küçük kayalıklarını eklediğinizde bu fantastik manzaralar ortaya çıkıyor. Birbirinden güzel plajları, renkli ve yeni tatlar keşfedeceğiniz restoranları, lüks ve gözlerden uzak butik otelleri ile görülmeye değer. 4 gece, 5 gün 1199 Eur’dan başlayan fiyatlarla kurumlara özel PHUKET ŞİRKET GEZİSİ detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

HAVANA – KÜBA 

Plajların, romantizmin, devrimin, tarihin, müziğin, mutluluğun, ritmin, kültürün buluştuğu Karayipler’in en coşkulu ülkesi Küba… İspanyol sömürge mimarisi izlerini taşıyan masalsı şehirler, 1950’li yılların izlerini taşıyan Amerikan modeli Cadillac arabalar, her sokaktan duyulan eşsiz canlı müziğin enerjisi, birinci sınıf purolar, başka hiçbir yerde bulamayacağınız mojito çeşitleri bu toprakların kodlarına işlemiş. Direnmenin ve kolektif yaşamın en güzel halini yaşatan Küba’yı sadece tarih kitaplarından değil sokağında neşe saçan insanlarından öğrenmenin tam zamanı! Kendinizi bambaşka bir zaman dilimindeymiş gibi hissedeceğiniz, klasik Amerikan arabaları ile rengarenk evlerle süslenmiş caddelerinden geçerken her köşesinde tarih ve sanata dair bir şeyler görebileceğiniz Küba’nın başkenti ve en büyük şehri Havana‘yı keşfetmeye ne dersiniz? 4 gece, 5 gün 1.599 Eur’dan itibaren başlayan fiyatlarla kurumlara özel KÜBA ŞİRKET GEZİSİ detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

BİŞKEK – KIRGIZİSTAN 

Bişkek’e ilk geldiğinizde geniş bulvarları, tertemiz caddeleri, şehri neredeyse boydan boya kesen kocaman ve yemyeşil parkı, kafeleri, şık restoranları, modern AVM’leri ile aslında bir Orta Asya şehrine değil de elit bir Avrupa şehrine gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Bişkek’in gece hayatı Berlin, Paris, Milano, New York gibi şehirleri aratmayacak cinsten hareketli ve eğlenceli. Gece kulüplerinde eğlence sabahın erken saatlerine kadar devam ediyor. Kırgız mutfağı ise çok çeşitli ürünleri kullanabilen, geniş yelpazesi olan ve birçok özelliği ile Türk mutfağına çok benzeyen bir mutfak olarak gelen misafirlerine harika deneyimler yaşatıyor. 3 gece, 4 gün 619 Eur’dan itibaren fiyatlarla kurumlara özel BİŞKEK ŞİRKET GEZİSİ detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kurumlara Özel Yurt Dışı Şirket Gezilerimiz hakkında detaylı bilgi almak ya da farklı destinasyonlarda kurumunuza özel gezi planlaması için

0212 266 63 63’den bizi arayabilir veya outgoing@julesverne.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.