Hırvatistan ve Kuveyt Tüm COVID Kısıtlamalarını Kaldırdı!

18 Mayıs 2022

Yıllara meydan okuyan sahil kasabaları, birbirinden özel adaları ve eşsiz plajlarıyla ünlü Adriyatik’in incisi Hırvatistan ile modern binaları, lüks alışveriş merkezleri ve tarihi yapılarıyla göz kamaştıran Kuveyt COVID-19 salgınıyla mücadele kapsamında uyguladığı seyahat prosedürlerini güncelleyerek, tüm yolcular için COVID kısıtlamalarının kaldırıldığını duyurdu. Türk vatandaşları herhangi bir aşı, PCR testi veya online form doldurma zorunluluğu olmaksızın yeniden iki ülkeye de seyahat edebiliyor.

Balkanlar’ın Akdeniz’deki güzel ülkesi Hırvatistan; birbirinden güzel doğa harikalarına ev sahipliği yapan muhteşem coğrafyası ile ziyaretçilerine büyüleyici bir dünyanın kapılarını açıyor. Dalmaçya kıyı tipine sahip olan ülkede 1000’e yakın ada ve adacık bulunuyor. Adriyatik Denizi’nin masmavi sularından Dinari Alpleri’ne uzanan coğrafyada Orta Çağ kasabaları, kartpostal gibi duran adaları, tarih ve kültür kokan şehirleri ile Hırvatistan kesinlikle görülmeye değer. Kirlenmemiş denizi, birçok doğal rezervi, mavi bayraklı plajları ve UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan eserleri ile Hırvatistan’da gezip görecek çok yer, keşfedecek çok şey var. Hırvatistan’ın görülmeye değer şehirleri & adaları sizler için hazırladığımız Hırvatistan Seyahat Rehberi‘nde.

Yeraltı kaynakları sayesinde (özellikle petrol) dünyanın en zengin ülkelerinden biri olan Kuveyt, modern binaları, lüks alışveriş merkezleri, ülkedeki yerel yaşamı ve gelenekleri keşfetme şansı sunan yerleşim yerleri ve tarihi yapılarıyla göz kamaştırıyor. Kuveyt’te İslam mimarisinin önemli örneklerini görebilir, Orta Doğu kültürünü yakından tanıma şansına sahip olabilirsiniz.

COVID-19 tedbirleri kapsamında ülkelerin giriş kuralları, ülkelerin resmi mercileri tarafından günlük veya anlık olarak değiştirilebilmektedir.

Seyahat etmek istediğiniz destinasyona ilişkin bilgi ve sorularınız için: travel@julesverne.com.tr

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.