Uçmayı Özleyenlere %40 İndirimle Dünyayı Keşfetme Fırsatı!

13 Ocak 2021

2021’de yeni yerler, yeni keşifler ve yeni heyecanlar arayanlar için güzel bir haberimiz var. Türk Hava Yolları ayrıcalıklarıyla tüm dünyaya %40 indirimle uçma fırsatı sizi bekliyor. Ücretsiz değişiklik ve açığa alma hakları içeren Esnek Seyahat ile plan değişiklerine hazır bir şekilde biletinizi özgürce satın alabilir, Türk Hava Yolları Güvenli Seyahat Standartları ile içiniz rahat bir şekilde seyahat edebilirsiniz.

Türk Hava Yolları Büyük Bahar İndirimi İle Yurt İçi Uçuşlarda %30 İndirim Fırsatı

Biletleme dönemi : 13-14-15 Ocak 2021

Seyahat dönemi : 01 Nisan 2021 – 31 Aralık 2021

Kural ve Koşullar:

  • Kampanya 13 Ocak 2021 – 15 Ocak 2021 tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 01 Nisan 2021 – 31 Aralık 2021 arasında olan biletler için geçerlidir.
  • Kampanya tek yön, gidiş dönüş Ekonomi ve Business Class yurt dışı uçuşlarda geçerlidir.
  • Kampanya yurt içi uçuşlar, Ercan Havalimanı ve Çin anakarasındaki varışlı/çıkışlı noktalara olan uçuşlar hariç (Pekin, Şangay, Guangzhou ve Xi’ an) bütün noktalarda geçerli olacaktır.
  • Kampanya kapsamında sunulan %40 indirim base ücret üzerinden hesaplanmaktadır, indirime havalimanı vergileri, hizmet bedeli ve akaryakıt harçları dahil değildir.
  • Kampanya tüm satış kanallarında geçerlidir.
  • Değişiklik durumunda ücretsiz değişiklik hakkı bulunmaktadır. İptal ve iade durumunda ücret sınıfı kuralları geçerlidir.
  • Biletleme ve seyahat dönemleri Türkiye saati ile başlayıp bitecektir.
  • Bilet fiyatları günlük kur dalgalanmalarına bağlı olarak değişebilir.
  • İlgili kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Türk Hava Yolları Codeshare seferlerde, AnadoluJet ve Star Alliance partner hava yolları uçuşlarında geçerli değildir.
  • Türk Hava Yolları herhangi bir kural ihlali tespit edilmesi durumunda ilgililer hakkında hukuki işlem başlatma hakkını saklı tutar.
  • Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için bilet-bolumu@julesverne.com.tr

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.