İyilikle, Umutla, Heyecanla, Birlikte Işıldamaya Davetlisiniz!

21 Eylül 2023

2023 Yılında Da Birlikte Işıldıyoruz, Birlikte Işıldatıyoruz!

Geçen yıl hep birlikte ışıldadık, ışıldattık… 2022’de kadın gücüyle neler yapılabileceğine tanık olduk, yaşam hikayelerinden çok etkilendik. Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlandığımız 2023 yılında ise birbirimize umut ve ışık olarak daha iyi bir gelecek için etkimizi nasıl artırabileceğimize, neleri nasıl daha da iyi yapabileceğimize odaklanıyoruz.

Bu yıl 25 Eylül 2023 Pazartesi günü düzenleyeceğimiz ikinci IŞILDAYANLAR Konferansı’nda da iyilikle, umutla, heyecanla, güvenle ışıldamak, birbirimizden aldığımız güçle dünyamızı birlikte ışıldatmak için buluşuyoruz. ​​

Başarmanın ancak birlikte mümkün olduğu gerçeğiyle sizi aramıza, desteğe davet ediyoruz.

25 Eylül’de beraberiz! #BirlikteIşıldıyoruz demek için sizi bekliyoruz…

Konferansı ücretsiz olarak online izlemek için BURADAN kayıt olabilirsiniz.

Işıldayanlar Sahnesinde Neler Konuşulacak?

Toplumsal cinsiyet eşitliği alanında farkındalık yaratarak çözümler sunmak ve ilham vermek misyonu ile hayatımızı ışıldatan, yolumuzu aydınlatan, ismini bildiğimiz veya bilmediğimiz yıldız kadınların hikayesi bir kez daha başrolde olacak. Kadını ışıldatan markaların enerjisi eşliğinde bu kadınların hikayeleri bu yıl daha büyük, daha kapsamlı ve daha sorgulayıcı bir yaklaşımla IŞILDAYANLAR sahnesinde paylaşılacak. Geçen yıl ışıldayan kadınların güçlü ve azimli olduklarında neleri başarabildiklerini gözler önüne seren konferans, daha fazla kadının ışıldayarak, toplumda köklü bir dönüşüme hizmet etmesini amaçlıyor.

Işıldayanlar Sahnesinde Kimler Olacak?

Yekta Kopan ve Burcu Hakyemez Dal’ın Masters of Ceremony olarak sahnede olacağı Işıldayanlar Konferansı’nda; Türkiye’nin ışıldayan kadınlarından, oyuncu Demet Akbağ, Kuzey Kanalı’nı yüzerek geçen Türkiye’nin ilk kadın yüzücüsü Aysu Türkoğlu, sanatçı Karsu, yemek yazarı Refika Birgül, milli sporcular Meryem Boz, Ayşe Begüm Onbaşı ve Sümeyye Boyacı gibi birbirinden başarılı isimler ilham dolu hikaye ve deneyimleri ile sahnede olacak.

Ayrıca oyuncu ve İhtiyaç Haritası Kurucu Ortağı Mert Fırat, Kadınların Elinden Platformu Başkanı Alp Dumrul da Işıldayan kadınlarla birlikte yürümenin yarattığı değeri gözler önüne serecek.

Bu konferansta; mesleğin kadını erkeği olmaz ustası olur diyenler, olmaz denileni başaranlar, geleceğimizi ışıldatacak gençler, sanatın ve sporun ışıldayan yüzleri, tüm dünyaya ilham veren başarı hikayeleri ve kadın enerjisi ile ışıldayan başarısı kanıtlanmış markalar var.

Sizi sadece bir konferansı izlemeye değil, ışıldayan hikayelerinizi paylaşmaya, ışıldayan kadınları dinleyerek desteklemeye ve daha sürdürülebilir, ışıltılı bir geleceğe ortak olmak için bize katılmaya davet ediyoruz.

Bir Konferanstan Çok Daha Fazlası…

Çalışan ve üreten kadınlar için toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması ilkesiyle hareket eden Işıldayanlar Konferansı; kadınların toplumda, iş ve ekonomik hayatta güçlenmesi için öncü markaların destekleriyle etkisini büyütmeyi hedefliyor.

  • Konferansı takiben 20 genç kadına Wtech tarafından verilen Robotik Süreç Otomasyonu Eğitimi sağlanacak.
  • Değerli sanatçı Mehmet Sinan Kuran tarafından tasarlanan bir eserin eşarba dönüştürülmesi ve satışıyla elde edilen gelir Yeniden Biz Vakfı’na bağışlanacak.
  • Işıldayanlar Konferansı’nın bu yıl da karbon nötr olması için belirlenecek tutar, TEMA’nın 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı’na bağışlanacak.

Detaylı program akışına buradan ulaşabilirsiniz.

Işıldayanlar Konferansı KARBON NÖTR Olarak Organize Ediliyor

Değişimin ayak seslerinin her geçen gün daha güçlü duyulduğu günümüzde; Işıldayanlar Konferansı ile toplumsal cinsiyet eşitliğine ve umut dolu kadın hikayelerine dikkat çekerek, daha iyi bir gelecek için bir adım daha atmak istiyoruz.

Bunu yaparken; yaydığımız karbon emisyonunu minimuma çekmeye çalışsak da sıfıra indirmemiz mümkün değil.

Bu amaçla konferans öncesinde ve sırasında; hem etkinliğin hem de tüm katılımcıların yarattığı çevresel ayak izimiz; Carbon Hints Danışmanlık tarafından hesaplanacak. Işıldayanlar Konferansı’nın KARBON NÖTR olması için belirlenecek miktar kadar TEMA’nın 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı’na bağışta bulunacağız.

25 Eylül’de beraberiz! #BirlikteIşıldıyoruz demek için sizi bekliyoruz…

Konferansı ücretsiz olarak online izlemek için BURADAN kayıt olabilirsiniz.

JULES VERNE GEZİLER

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Mesajınız kapsamında bizlere iletmiş olduğunuz veriler arasında; ırk, etnik köken, siyasi
    düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika
    üyeliği, sağlık, cinsel hayata ilişkin veriler, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler,
    biyometrik ve genetik verilerin bulunmadığından emin olmanızı rica ederiz.
    *Doldurulması zorunlu alanlar
    Bilgi güvenliğiniz bizim için önemli, o yüzden %100 gizlilik sunuyoruz.

    Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza Metni

    Onay vermiş olmanız halinde kişisel verileriniz ABH Turizm Temsilcilik ve Ticaret A.Ş.- (JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL) tarafından;

    Ürün ve hizmetlerimizin sizlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; analiz, segmentasyon veya hedefleme çalışmalarının yürütülmesi; size özel ürün veya hizmet tekliflerinin, yeni ürün duyurularının, kampanyaların, promosyonların sunumu ile diğer pazarlama aktivitelerinin yürütülmesi; anket ve müşteri memnuniyet ölçümü çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda sizlerle elektronik yollarla iletişime geçilmesi amaçları ile işlenebilecek ve amaçlar doğrultusunda hizmet aldığımız üçüncü kişi tedarikçilerimizle paylaşılabilecektir.