Yeni Dijital Ürünlerimiz İle 2021’e Hazırız!

07 January 2021

Türk Hava Yolları Büyük Bahar İndirimi İle Yurt İçi Uçuşlarda %30 İndirim Fırsatı

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını sebebiyle hem günlük hayatlarımızda hem de iş hayatında zorlu süreçler geçiriyoruz. Pandemiden olumsuz etkilenen sektörler arasında ilk sıralarda yer alan turizm sektörü ve etkinlik sektörü de bu doğrultuda yeniden şekilleniyor.

Dünyada mesafelerin giderek önemini yitirdiği bir ortamda, şirketlerin ülke çapında yayılma ve dünyaya açılma amacı ile gerçekleştirdikleri iş seyahatleri daha da önemli hale geldi. İş gücündeki demografik değişiklikler ile birlikte iş seyahatlerinden beklentiler değişti; esneklik, özgürlük kavramları önem kazandı, iş-yaşam dengesinin sağlanması, seyahat edecek çalışanların kendi seyahatlerini online platformlarda, kendilerinin planlayabilmesi ihtiyacı doğdu

Fiziksel etkinliklerin, fuarların, organizasyonların Pandemi sebebi ile iptal edilmesi, gerçekleştirilememesi, toplu halde bir araya gelinememesi gibi sorunlar “Etkinlik Sektörü” için yeni bir iletişim modeli ve mekanizma bulunması ihtiyacını doğurdu.

Tüm bu ihtiyaçlar doğrultusunda JULES VERNE olarak, yeni oluşan sektör ve piyasa koşullarına uyum sağlamak, çözüm sunabilmek için Pandemi sürecinde hiç durmadık, çok çalıştık, en çok da “Dijital Sıçramaya” odaklandık! Şirket içerisinde ilave yapılanmalar, iş süreçlerimizde ve operasyon modellerimizde değişiklikler & geliştirmeler, marka değeri maksimizasyonu çalışmaları, müşteri iletişim ve sadakat stratejilerimizde iyileştirmeler yaparak kendimizi yeniledik. En önemlisi de, özellikle bu dönemde çok önemli iki dijital ürün yaratarak hayata geçirdik: JVSMART ve JOIN

JVSMART “Online Kurumsal Seyahat Rezervasyon ve Satınalma Platformu”

Türk Hava Yolları Büyük Bahar İndirimi İle Yurt İçi Uçuşlarda %30 İndirim Fırsatı

JVSMART kurumların yurt içi & yurt dışı tüm uçak bileti, konaklama, araç kiralama rezervasyon ve satın almalarını ayrıca vize başvurularını seyahat politikaları çerçevesinde hızlı ve güvenli bir şekilde 7/24 tek bir platform üzerinden gerçekleştirebilecekleri ve yönetebilecekleri akıllı bir sistem.

JVSMART, kurumların iş seyahatlerini – e-posta ya da telefon trafiği olmaksızın- bilgisayarlarından ya da telefonlarından kendi başlarına hızlıca planlamalarını sağlayan, önceden belirleyecekleri ve platforma girişleri yapılmış olan seyahat politikaları ile şirket içi onay süreçlerini hızlıca çözebilecekleri, anlık online raporlar oluşturarak süreçlerin seyahat politikalarına uygunluğunu kolaylıkla kontrol edebilecekleri, kural oluşturma mekanizmaları ve online takip sayesinde masraf yönetimi yapabilecekleri, bu sayede kurumunun seyahat harcamalarını optimize ederek tasarruf yapmalarını sağlayabilecek bir “Online İş Seyahati Rezervasyon & Satınalma Platformu”.

JVSmart sunumuna buradan ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve demo talepleriniz için: jvsmart@julesverne.com.tr 

JOIN “Dijital Etkinlik Platformu”

Türk Hava Yolları Büyük Bahar İndirimi İle Yurt İçi Uçuşlarda %30 İndirim Fırsatı

JOIN Kurumsal Etkinlik ve Organizasyonlarda tüm ihtiyaçlara cevap veren, kesintisiz ve kaliteli yayın sunan, teknolojiyi kullanarak katılımcılara gerçek/canlı toplantı deneyimini online yaşatan bir platform. 

JOIN ile fiziksel etkinliklerdeki alışkanlıklarınızı dijitale taşıyoruz! Ürün lansmanları, bayi toplantıları, yönetici toplantıları, basın toplantıları gibi tüm etkinlikleri JOIN ile gerçekleştirmek çok kolay!

JOIN sunumuna buradan ulaşabilirsiniz. 

Detaylı bilgi ve demo talepleriniz için: join@julesverne.com.tr 

JULES VERNE TRAVEL

How Can We Help You?

How Can We Help You?

    Among the data you have conveyed to us within the scope of your message; Since there are no data on race, ethnicity, political thought, philosophical belief, religion, sect or other beliefs, clothing, membership in associations, foundations or trade unions, health, sexual life, criminal convictions and security measures, biometric and genetic data Please make sure.
    *Required fields
    Your information security is important to us, so we offer 100% privacy.

    Explicit Consent Text Regarding the Processing of Personal Data

    If you have given your consent, your personal data will be transferred to ABH Tourism Representative and Trade Inc.- (by JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL);

    We offer our products and services according to your tastes, usage habits and needs. customized and recommended to you; conducting analysis, segmentation or targeting studies; special product or service offers, new product announcements, campaigns, promotions execution of presentation and other marketing activities; survey and customer satisfaction measurement carrying out the works and communicating with you electronically within this scope with our third party suppliers that can be processed for the purposes of can be shared.