Fırsatlar, Featured Tours, Yurt Dışı Geziler

Abroad Trips

(TR) Anti Stres Detoks Programı

Date Range:

(TR) 31 Ekim 2024 tarihine kadar...

(TR) 7 Gece 8 Gün

Price:

Place:

$ 9000

(TR) Chenot Palace Gabala | Gabala, Azerbaycan

Sorry, this entry is only available in Turkish.

(TR) Ücret Bilgisi

  • 9.000 USD’den başlayan fiyatlarla…
  • Aynı odada ikinci kişi kullanımı için 6.000 USD ilave edilir.***Paket fiyatına program + konaklama + transfer hizmeti dahildir!

Anti Stres Detoks Programı Özel Promosyon Paket İçeriği

  • Junior Suite’e upgrade edilmiş 7 gece konaklama
  • Henri Chenot stresten kurtulma ve yeniden enerji verme programı, 6 gün uygulama
  • Müsaitlik doğrultusunda Mercedes V Class, GL veya Viano ile havalimanı – otel – havalimanı çift yön transfer

Bu programın amacı; vücudu iyileşmeye teşvik etmek ve enerji seviyelerini geri kazandırmaktır. Günümüzün stres dolu dünyası, vücuda sürekli yüksek düzeyde stres uygulayarak direncin azalmasına neden olur. Bu durum ise hastalıklara, yorgunluğa, bitkinliğe ve tükenmişliğe karşı duyarlılığın artmasına yol açabilir. Stresin biyolojik etkileri hakkında doğru bilgiler sağlayan tıbbi tanı testlerinin ardından uzman tıp uzmanları; bireysel ihtiyaçları değerlendirerek, benzersiz Chenot Tedavi Yöntemi ile birleştirilmiş etkili ve enerji artırıcı tedavilerden oluşan bir plan geliştirmek için birlikte çalışırlar.

Program İçeriği

  • 3 Tıbbi konsültasyon
  • Programın başında ve sonunda olmak üzere 2 kere beslenme danışmanlığı
  • Detoksifikasyon diyeti
  • Chenot gelişmiş tıbbi tanıları
  • Damar yaşı değerlendirmesi
  • Mineral ve ağır metal zehirlenme analizi
  • Oksidatif stres değerlendirmesi
  • İleri glikasyon son ürünleri AGE’lerinin ölçümü
  • Cilt kolojen kalınlığı değerlendirmesi
  • Yaşam tarzı stres değerlendirmesi
  • 1 Postür ve hareket değerlendirmesi
  • 1 Vücut kompozüsyon analizi
  • 1 Dijital kızılötesi termal görüntüleme
  • 2 Anti – Stres Sistematik Vita – Mix zenginleştirmesi**
  • 1 Ozon sistematik uygulamaları*
  • 1 Biyo – enerjetik check – up
  • 4 Chenot biyo – enerjetikt tedavisi
  • 6 Chenot enerjetik masajı
  • 6 Hidro – aromaterapi tedavisi
  • 6 Fito – çamur tedavisi
  • 6 Hidro – jet uygulaması
  • 2 LED biyofotomodülasyon tedavisi
  • 1 Hightone güç tedavisi
  • 1 Neurac tedavisi
  • Spor salonuna, kapalı havuza, saunaya ve renk terapili buhar banyosuna ücretsiz erişim

** Sistematik Vita – Mix zenginleştirmeleri ve ozon sistematik uygulaması fiyatına tedavi öncesi zorunlu kan tahlili dahildir.

İlk tıbbi danışmanlık sonrasındaki tarama testleri ve faydalı tedaviler isteğe bağlı olup, standart pakete dahil değildir:

  • Kan ve/veya idrar örneklerinde biyokimyasal analiz
  • Tüm vücut kriyoterapi tedavisi
  • Osteopati tedavisi

Uygulanacak Tedavi ve Uygulamalar

Tıbbi Konsültasyon

Bir doktor, mevcut sağlık durumunuzu ve tıbbi geçmişinizi gözden geçirecek, ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi tartışacak ve vücudunuzu toksinlerden arındırmak ve sağlığınızı geliştirmek için gerekli tedavileri önerecektir. Programın sonunda uzman doktorlarımızdan oluşan ekibimiz, sağlığınızı iyileştirmek için gereken yaşam tarzı değişiklikleri konusunda size tavsiyelerde bulunacaktır.

Beslenme Danışmanlığı

Diyetisyenimiz; antropometrik, metabolik ve diyet verilerine dayanarak beslenme durumunuzu belirleyecek ve günlük ihtiyaçlarınızı derinlemesine analiz edecektir. Buradaki amaç; beslenme eksikliklerini vurgulamak ve genel sağlığınızı ve refahınızı iyileştirmeye yardımcı olmaktır.

Chenot Gelişmiş Tıbbi Tanıları

Damar Yaşı Değerlendirmesi

Bu invaziv olmayan test, arteriyel fonksiyonu ölçmek ve damar yaşlanmasını değerlendirmek için doğru bir yöntem sağlar. Bu, atardamarların sertliğinin, merkezi kan basıncının ve atardamarlardan kalbe dönen nabız dalgası yansımasının ölçülmesiyle elde edilir. Test, kan basıncı ölçümü kadar basittir ve bireysel tedavilerin uygulanmasına olanak sağlar.

Mineral ve Ağır Metal Zehirlenme Analizi

Bu invaziv olmayan test, arteriyel fonksiyonu ölçmek ve damar yaşlanmasını değerlendirmek için doğru bir yöntem sunar. Bu, atardamarların sertliğinin, merkezi kan basıncının ve kalbe dönen nabız dalgasının yansımasının ölçülmesiyle elde edilir. Test, kan basıncı ölçümü kadar basittir ve bireysel tedavilerin uygulanmasına olanak sağlar.

Oksidatif Stres Değerlendirmesi

Bu yenilikçi teşhis testi, vücuttaki biyolojik oksidasyon seviyesini ölçer ve oksitlenmiş toksik bileşiklerin varlığını dengelemek için kendi antioksidan savunma sistemlerinin etkinliğine karşı değerlendirir. Bu denge bozulduğunda, oksidatif stres ve hücresel hasar meydana gelebilir ve yaşlanma süreci büyük ölçüde hızlanabilir. Test, antioksidan tedavisinin optimize edilmesini, etkinliğinin izlenmesini ve en önemlisi antioksidanın yanlış kullanımının zararlı etkilerinden kaçınmayı sağlar.

Hidro Jet Uygulaması

Bu son tedavide, basınç jeti termal uyarıya soğuk bir mekanik etki ekleyerek cilt üzerindeki tonlama ve sıkılaştırma etkilerini iyileştirir, metabolik hızı artırır, periferik dolaşımı daha da iyileştirir ve vücudun enerjisini ve canlılığını geri kazandırır.

LED biyofotomodülasyon Tedavisi

Bu, hücrelere enerji iletmek, böylece hücresel metabolizmayı, cilt koşullarını ve yara iyileşmesini desteklemek için foto dizileme teknolojisi ve foton hızlandırıcıları içeren ışık yayan diyotlar kullanılarak spesifik ışık dalga boylarının uygulanmasını içerir. Tedavinin invaziv olmayan yapısı, başa uygulamayı kolaylaştırarak beyindeki metabolik işleyişi iyileştirir, duygudurum ve uyku ile ilişkili bozuklukların ve jetlag’in yönetimini kolaylaştırır.

 

(TR) İleri Glikasyon Son Ürünleri AGE’lerinin ölçümü

Bu son derece teknolojik teşhis testi, dokulardaki AGE’lerin birikimini gerçek zamanlı olarak ölçer. Bu bileşikler, yaşa bağlı kronik hastalıkların gelişiminde önemli bir rol oynar. Protein glikasyonu, yaşlanmaya katkıda bulunan yaygın olarak kabul edilen bir faktördür. Kan damarlarını, hayati organları etkiler, cilt kalitesini değiştirir ve güneş lekeleri, katarakt gibi durumlarla ilişkilendirilir. Artan AGE düzeylerinin tespiti, uygun tedavilerin uygulanmasına ve yaşam tarzı değişikliklerinin reçetelenmesine olanak tanır; bu, proteinleri ve şekerleri birbirine bağlayan bağları kırmak için bir diyet planını da içerir.

Cilt Kolajen Kalınlığı Değerlendirmesi

Bu, cilt kalınlığının ve bağ dokusunun nitelik ve niceliğini ölçen yüksek hassasiyetli bir ultrason yöntemidir. Cildin gerçek yaşını belirlemede bilgi sağlamanın yanı sıra, vücudun bütünlüğünü korumak için gereken bağ dokusunun genel durumunu da yansıtır. Bu sonuçlar, hedefe yönelik tıbbi, medikal estetik ve kozmetik tedavilerin kullanımını kolaylaştırır.

Yaşam Tarzı Stres Değerlendirmesi

Bu, vücudun farklı stres faktörlerine, zihinsel ve duygusal baskılara nasıl tepki verdiği hakkında büyük miktarda bilgi sağlayan benzersiz bir testtir. Yaşamın taleplerini karşılamak için kalbin otonom sinir sistemi tarafından nasıl sürekli olarak ayarlandığını inceler. Bu da yaşam tarzı ile refah arasındaki ilişkiyi ortaya koyar.

Postür ve Hareket Değerlendirmesi

Zararlı radyasyon uygulamadan yapılan bu test, omurganın eğriliğini, eklem hareketliliğini ve kas zincirlerindeki zayıf noktaları değerlendirir. Zamanla, bu faktörlerin tümü lokomotif sistemdeki aktiviteyi değiştirebilir ve yaşlanma sürecinde tedavi edilmezse postural deformiteye, fiziksel performans kaybına, aktif yaşamın azalmasına ve ağrıya yol açabilir.

Vücut Kompozüsyon Analizi

Vücut kompozisyon analizi ile vücudun herhangi bir bölümündeki yumuşak doku ve kemik kompozisyonu hakkında kesin veriler sağlanır. Bunlar kemik mineral yoğunluğu, yağsız doku ve yağ dokusu kütlesi gibi unsurları içerir. Bu değişkenler sağlık, kilo ve fitness hedeflerini belirlemek ve izlemek için kullanılır.

Dijital Kızılötesi Termal Görüntüleme

Tıbbi DITI, cilt yüzeyi sıcaklığındaki değişikliklerin grafiksel olarak gösterilmesi yoluyla birçok sağlık durumunun ve yumuşak doku fiziksel yaralanmalarının doğasını görselleştirmeyi ve belirlemeyi sağlayan, invaziv olmayan, radyasyon içermeyen bir teşhis tekniğidir. Bu görsel görüntü, vücut ısısını grafiksel olarak haritalar ve renk spektrumu, vücut yüzeyinden yayılan kızılötesi radyasyon miktarındaki herhangi bir dalgalanmayı gösterir. Normal vücutta yüksek derecede termal simetri olduğundan, hafif anormal asimetrik sıcaklık değişimleri kolaylıkla tespit edilebilir. Bu görsel görüntünün damar, kas, sinir ve iskelet sistemlerinin patolojisinde önemli uygulamaları vardır ve bu nedenle doktorun patogenez ve tanı sürecine katkıda bulunabilir.

Ozon Sistematik Uygulamaları

Bu tedavinin amacı bağışıklık sistemini ve vücudun savunma mekanizmalarını güçlendirmektir. Vücudun yenilenmesine yardımcı olur, böylece genel bir gençleştirici ve yaşlanma karşıtı etki sağlar. Tıbbi ozon üç farklı uygulamada kullanılır: 1. Yorgunlukla mücadele etmek ve detoksifikasyonu iyileştirmek için misafirin kendi kanının ozonla zenginleştirilmesi; 2. Kas-iskelet sistemi ağrısını yan etki olmadan yönetmek için intramüsküler/eklem içi enjeksiyon; 3. İnce bir kateter yoluyla ozonun bağırsak ve karaciğer fonksiyonlarını iyileştirmek, karın gerginliğiyle mücadele etmek, kronik kabızlıkla savaşmak ve karaciğer detoksunu sağlamak için rektuma faydalıdır.

Biyo Enerjetik Check-Up

Bu, Rezonans Analiz Teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilen, vücudun hayati fonksiyonlarını tarayan son teknoloji ürünü yüksek teknolojili biyoenerjetik taramayı içerir. İç organların enerji durumu ve vücut fonksiyonları hakkında bilgi sağlar. Daha sonra vücudun enerji dengesini yeniden sağlamak için etkili, kişiselleştirilmiş bir tedavi planı oluşturulur.

Chenot Enerjetik Masajı

Bu tedavi, enerji dolaşımını ve lenfatik sistemi yeniden kalibre etmek için vantuz kullanarak meridyenlerdeki enerji akışını rahatlatmayı ve temizlemeyi, kan dolaşımını iyileştirmeyi ve ardından refah hissini teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Hidro Aromaterapi Tedavisi

Bu, banyoya özel bir esansiyel yağ karışımının eklendiği özel bir hidro masaj türüdür. Su sıcaklığı ve basıncındaki değişiklikler kritiktir ve kılcal damarların genişlemesini ve daralmasını sağlamak için bitki özlerinin termodinamik etkisi ile birleştirilir. Bu eylem, cilt dokusundaki toksinleri ve yağ birikintilerini ortadan kaldırmak için doğal fizyolojik fonksiyonları uyarır. Bu aynı zamanda spontan hücre yenilenmesini teşvik ederek cilt yaşlanmasının etkileriyle de mücadele eder, böylece cilt görünümünü ve genel periferik kan ve lenfatik dolaşımı iyileştirir. Hidro-aromaterapi, sıvıların ve enerjinin birleşik gücünden yararlanarak hem bedeni hem de zihni rahatlatır.

Fito Çamur Tedavisi

Bu, hidroenerjetik tedavinin ikinci adımı olan, mikroalgler ve saf esansiyel yağlarla zenginleştirilmiş beyaz veya yeşil kil karışımından oluşan bir vücut sargısının uygulanmasını içerir. Esansiyel yağların ve minerallerin birleşik etkisi, uygulama süresine bağlı olarak vücudu daha da arındırır, toksinlerden arındırır ve canlandırır ve fiziksel/kas gerginliğinin ve psikolojik stresin ortadan kaldırılmasında bütünleyici bir rol oynar.

Hightone Güç Tedavisi

Bu tedavi, hücreleri aktive etmek ve hücrenin enerji potansiyelini artırarak canlandırmak için vücuda enerji verir. Aynı zamanda hücre yapılarının salınmasını sağlayan rezonanslar yaratır, böylece metabolik süreçleri iyileştirir ve ağrıyı hafifletir.

Neurac Tedavisi

Bu kas-iskelet sistemi ağrısı ve nöromüsküler disfonksiyon için etkili bir tedavidir. Amacı fiziksel işleyişi geliştirmek ve ağrısız hareket düzenini yeniden sağlamak olan askı askılarında fonksiyonel terapötik egzersizleri içerir. Kaslar arasındaki zayıflıklar ve dengesizlikler düzeltilir ve çoğu zaman anında ağrı giderimi ve/veya gelişmiş fonksiyon elde edilebilir. Tedavi, kaslar arasındaki etkileşimi zorlayarak, yalnızca semptomlara değil, soruna neyin sebep olduğuna odaklanıyor.

 Kampanyadan Yararlanma Koşulları

  • Söz konusu promosyon paketi 31 Ekim 2024 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan yararlanmak için minimum 7 gece Chenot Palace Gabala’da konaklama yapılmalıdır.

 

OTHER TOURS THAT MAY BE INTERESTED

How Can We Help You?

How Can We Help You?

    Among the data you have conveyed to us within the scope of your message; Since there are no data on race, ethnicity, political thought, philosophical belief, religion, sect or other beliefs, clothing, membership in associations, foundations or trade unions, health, sexual life, criminal convictions and security measures, biometric and genetic data Please make sure.
    *Required fields
    Your information security is important to us, so we offer 100% privacy.

    Explicit Consent Text Regarding the Processing of Personal Data

    If you have given your consent, your personal data will be transferred to ABH Tourism Representative and Trade Inc.- (by JULES VERNE BUSINESS MICE TRAVEL);

    We offer our products and services according to your tastes, usage habits and needs. customized and recommended to you; conducting analysis, segmentation or targeting studies; special product or service offers, new product announcements, campaigns, promotions execution of presentation and other marketing activities; survey and customer satisfaction measurement carrying out the works and communicating with you electronically within this scope with our third party suppliers that can be processed for the purposes of can be shared.